Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

dromen.

U leest om dit moment het verhaal dromen gepost door linda. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: linda
Gepost op: 2008-10-12

Verhaal:

dromen
je hoort wel eens van die verhalen dat je de hondert duizend gewonnen hebt en een aantal boten of villa,s.
ik geloofde daar niet zo in tot dat ik een hele belangerijk brief kreeg daar stond een telefoon nummer bij dat moest ik maar bellen en dan zou ik meer te horen krijgen . ik deed dat en vroeg wat ik eigenlijk gewonnen had. ik had een reis gewonnen voor een persoon naar een geheim locatie,binnen nu en 2dagen zou ik me ticket krijgen en dan moest ik meteen gaan zo gezegt zo gedaan met alles wat ik had in gepakt ging ik naar het vlieg veld liep naar de balie en liet de brief zien die ik mee had genomen de mensen achter de balie moesten lachen en gaven me een ticket waar niks op stond en zeiden dat ik daar heen moest nummer 12 werd er gezegt eindelijk zat ik in het vliegtuig maar wat ik niet wist was dat er een jongeman mijn al de heletijd aan het volgen was na flink wat uurtjes in het vliegtuig gingen we landen daar op het vliegveld aangekomen stond er een oude man met een bordje waar mijn naam op stond ik ging daar heen en de man stelde zich voor ieman is de naam zei hij en liep voor me uit naar een limo.ik stapte in en keek om me heen waar ik nou eigenlijk beland was kon niks herkenbaars vinden na een stuk gerden te hebben kwam ik aan bij een heel mooi hotel waar ook losse huijes stonden maar wel bij het hotel hoorden.ik werd naar zo,n heel mooi huisje gebracht ik ging naar binnen en alles lag al klaar er lag ook een briefje bij daar stond het volgende op:trek dit maar aan als je alles hebt uitgepakt en als je,je lekker hebt opgefrist, ...... verder stond er niks na dat ik alles had uitgepakt en mezelf had opgefrist trok ik de jurk aan waar ik alleen maar van gedroomd had wauw wat een mooie jurk opeens werd er geklopt ik deed open en daar stond ieman de man die me had gereden en nu moest ik weer met hem mee en kreeg ook een blindoek voor we kwamen aan ergens op een verlaten strand en daar aan gekomen rook ik opeens een heerlijke mannen geur de blindoek ging af en daar stond de man waarvan ik dacht nooit meer te zullen treffen alfred hij schoof me aan een hele mooie tafel heel romantich met kaars licht en heerlijk eten na dat we gegeten hadden liepen we richting de zee en daar vertelde hij me dat hij al heelang naar me opzoek was kon me maar niet vergeten wat hij ook deed het lukte hem niet ik keek hem aan en voor ik het wist kuste ik hem vol op z,n lippen en hij reageerde meteen terug en drong heel voorzichtig met z,n tong naar binnen wow dacht ik als dat nou eens heellang kon duren we gingen terug naar het huisje en daar dronken we nog een wijntje gingen lekker buiten zitten vertelde elkaar alles van wat we hadden meegemaakt. gaf hem een kus en ik zei ,ik ga slapen zie je snel weer ook hij ging weg dacht ik .ik ging nog even doucen en dan naar bed lag net in bed een beetje weg te dommelen toen ik wat naast me voelden hee kanjer zei hij zacht en kuste me teder in me nek ging heel lanzaam naar beneden kuste me navel en ging toen nog verder naar beneden ik werd helemaal gek zo lekker had ik het in geen maanden meer gevoeld

Aantal keer bekeken: 6309
Waardering: 2.48 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online