Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

dubbeluur elektronica.

U leest om dit moment het verhaal dubbeluur elektronica gepost door bart. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: bart
Gepost op: 2010-10-31

Verhaal:

dubbeluur elektronica
Dubbeluur elektronica.

Dit is het derde schooljaar dat ik als docent Elektronica voor de klas sta op een VMBO school in het midden van het land. Met mijn 26 jaar een hele prestatie. Doordat ik zelf nog jong ben, heb ik goed contact en snap ik de leerlingen waarschijnlijk beter. De sfeer in de klas is goed, ook al moet er wel geluisterd worden en blijf ik de baas.
Ik geniet er van dat ik elke 2 lesuren weer een andere groep leerlingen voor me krijg, van verschillende leeftijden, van verschillend niveau.
Onze school heeft een uitgebreid programma wat we de leerlingen aanbieden en ik heb daar zelf ook mijn steentjes aan bijgedragen. Zo heeft het lokaal waar ik les geef een eigen materialen hok. In deze ruimte staan per onderwerp en per niveau oefenmateriaal opgeslagen. We werken met praktijkgerichte voorbeelden.
Die dag, waar ik over schrijf, had ik eerst 2 lesuren klas 1 op het rooster staan. Dan een korte pauze van 15 minuten. Het tweede blok stond klas 3 gecombineerde leerweg op het rooster, gevolgd door een langere pauze van 45 minuten.
Na de middagpauze had ik nog één blokuur en dan zit de dag er weer op.
Het eerste blokuur verliep zonder noemenswaardigheden. Het is een klas die nog nooit een stekker heeft mogen vasthouden, dus ze zijn al bijna de hele les bezig met de uitleg en het uit elkaar en weer in elkaar zetten van een stekker. Maar alle begin in belangrijk, dus ook deze les.
Daarna kwam klas 3C. een drukke, maar heel gezellige klas.
Met slechts 6 meisjes en 18 jongens. Deze klas heeft duidelijk zijn draai gevonden op onze school en ze weten dat er in mijn lessen best gepraat mag worden, mits er ook gewerkt wordt.
Vandaag stond er een aftapverbinding op het programma. We gebruiken hiervoor een oefenplank, zodat elke leerling een eigen verbinding tot stand moet maken. Uit ervaring weet ik dat de aandacht niet te lang blijft hangen als ik eerst een uur lang uitleg ga geven en de leerlingen dan 4 opdrachten geef te doen. Daarom doe ik alles stukje bij beetje: een stukje uitleg en een opdracht. Als iedereen dan klaar is, komt de volgende uitleg en de daarbij horende opdracht.
Al bij de eerste opdracht zat één van de meisjes, Samantha, erg te zuchten en te steunen. Normaal gesproken heeft zij geen moeite met de opdrachten, maar vandaag lukte het haar niet. Eén van de jongens hoorde haar gezucht en kon het niet nalaten te roepen: “Hé, Sam, heb jij er de pik in?” waarop Samantha antwoordde: “nee, had ik er maar een pik in, dan was het tenminste leuk”.
Deze opmerking prikkelde mijn nieuwsgierigheid en ik ging eens kijken bij Samantha. Ze had nog niets aan de opdracht gedaan en op mijn vraag of ze het niet begrepen had, schudde ze haar lange bruine haar. Ik boog me over haar heen om haar te helpen en ik voelde hoe zij zich tegen me aanvlijde. Was dit per ongeluk? Aangenaam was het wel.
Toen iedereen in de klas klaar was, bleek Samantha nog steeds niets ondernomen te hebben maar ik besloot om toch verder te gaan.
Bij de tweede opdracht ging ik wat vaker bij Samantha kijken en helpen en steeds zorgde zij er voor dat ze mij aanraakte en haar rug tegen mijn onderlichaam schuurde. Dit veroorzaakte heel wat reactie in mijn kruis, wat niet onaangenaam was.
Ik besloot om te kijken hoe ver ze zou gaan. Bij de derde opdracht nam ik haar handen vast en deed zo de handeling voor. Toen ik wilde loslaten, hield zij mijn handen langer vast en draaide haar hoofd. Ze keek me recht in mijn ogen, gaf een knipoog en likte over haar lippen. Ik voelde dat ik bloosde. Het was duidelijk: Samantha wilde mij versieren en als zij dit zo graag wilde, dan kon zij het krijgen ook.
Bij de vierde opdracht hoefde ik niet meer af te testen, ik wist wat ze wilde en ik wilde laten merken dat ik ook wel wilde. Ik zorgde er nu voor dat niet mijn buik haar rug raakte, maar mijn kruis, met mijn stijve pik die door de stof van mijn spijkerbroek al te voelen was.
Toen iedereen klaar was met de opdracht, wees de klok nog 10 minuten aan. Ik besloot dat het lang genoeg geduurd had en vroeg wie er allemaal klaar waren. Iedereen die klaar was mocht zijn tas inpakken, het werk inleveren, zodat ik het later kon controleren en al vast gaan. Ik weet dat dit erg gewaardeerd word, want in de grote pauze is het heel druk bij de soep automaat.
Wie niet klaar was, moest blijven en het als nog afmaken. Ik wist dat dit alleen Samantha zou zijn.
Toen iedereen weg was, heb ik de deur op slot gedraaid en ben ik naar Samantha toegegaan. Ik ben weer wachter haar gaan staan en keek over haar schouder naar haar handen. Ik zag dat ze 2 knoopjes meer van haar shirt open had gedaan en zo kreeg ik een verleidelijk uitzicht op haar volle jonge borsten. Ik kon nog net een kreun inhouden.
Ik wilde geen verkeerde stappen nemen, bang dat ik een aanklacht aan mijn broek zou krijgen. Ik legde mijn handen op haar schouders en vroeg wat ik nu met haar aanmoest.
Samantha legde haar hoofd naar achteren, tegen mijn gezwollen kruis aan, bewoog opwindend haar hoofd en zei: “neuk met me”.
Deze rechtstreekse opdracht deed mij even slikken en terwijl ik mijn handen omlaag liet glijden onder de rand van haar shirt en zo haar borsten kon strelen, vroeg ik met moeite of ze dit wel zeker wist. Ze knikte slechts en genoot van mijn handen die ondertussen haar tepels gevonden hadden.
Zij was al net zo geil als ik, dat was duidelijk, maar in het lokaal was te riskant.
Ik vroeg haar mee te gaan naar het materialen hok, omdat we daar niet gezien konden worden en snel stond ze op. Nu pas zag ik dat ze vandaag hoge hakken onder haar strakke spijkerbroek droeg, wat haar heupen deden wiegen terwijl ze liep.
Eenmaal in de materialen ruimte, met de deur snel dicht en van binnen op slot, draaide zij zich om en sloeg haar armen om mijn nek. Ze kuste me hartstochtelijk op de mond en toen ik haar kus beantwoorde, volgde er een wild tonggevecht.
We gingen volledig op in elkaar, waarbij onze handen alvast opzoek gingen naar elkaars lichaam. Ik was vergeten dat dit meisje nog jong was en dacht alleen nog maar aan haar geile opwindende lichaam en mijn drang om samen tot bevrediging te komen.
Het lukte me om tijdens het kussen haar BH los te krijgen en zo vrij pel te hebben om met haar borsten te spelen. Maar het lukte Samantha niet om mijn gulp open te maken, ook al deed ze daar erg haar best voor.
Toen we stopte met onze vurige kussen namen we de tijd om onze kleding aan de kant te leggen. Ik zag nog even dat ze een helder rode string aan had met een bijpassende push-up BH. Mijn boxer short stond wijd uit, doordat mijn pik al tot volle oorlogssterkte gegroeid was. Maar ook mijn boxer vond de weg naar de grond en ik zag dat Samantha met eerbied en verlangen naar mijn pik keek. Jammer meisje, je moet even wachten. Ik wil eerst met jou spelen!
Ik ging door de knieën, nam de stevige billen van Samantha in mijn handen en liet mijn tong over haar clitoris gaan. Samantha sidderde van genot en al snel vond mijn tong de weg tussen haar schaamlippen. Ze smaakte heerlijk, jong en geil. Met mijn ogen dicht heb ik genoten van de sappen die ze nu al liet stromen. Ik besloot haar al vast te laten komen, dus begon haar te vingeren, terwijl mijn mond haar clitoris bleef verwennen. Eerst één vinger, maar al snel kon ik twee vingers bij haar naar binnen doen en vond ik haar genotsplek. Niet snel er na voelde ik haar kut verkrampen en stroomde haar sappen over mijn vingers. Samantha jankte bijna van genot.
Toen ik mijn vingers terug trok en weer ging staan ging Samantha snel door de knieën. Ze keek verliefd naar mijn pik, voor ze hem in haar mond nam. Ze begon me te pijpen, wat voor mij een bewijs dat ze dit niet voor het eerst deed. Ze was instaat om met haar lippen mijn voorhuid heen en weer te schuiven, terwijl haar tong af en toe mijn gaatje kietelde. Ondertussen ging haar ene hand over de lengte van mijn pik heen en weer en haar andere speelde met mijn ballen. Ik had het gevoel of er twee meiden met mijn pik aan het spelen waren! Als snel voelde ik dat ik zou gaan spuiten, dus pakte ik Samantha bij de haren en vroeg haar te stoppen. Ze schudden echter van NEE en ging gewoon door. Toen ik aangaf dat ik anders zou gaan spuiten, verhoogde dit alleen maar haar concentratie. Ze ging door en ik kwam trillend van genot klaar. Zo intens ben ik nog nooit gepijpt, zelfs niet door mijn vriendin, waar ik al 4 jaar mee samenwoon en die toch heel wat ervaring heeft.
Hoe fijn dit pijpen ook was, ik vond het jammer dat ik al klaargekomen was, want ik had dit strakke geile ding wel willen neuken. Hier had ze ook om gevraagd!
Maar Samantha wist er wel raad op. Ze bleef mijn pik verwennen nadat ik klaar gekomen was. Ze likte hem helemaal schoon en zoog hem net zo lang tot ook ik voelde dat hij stijf zou blijven! Dit was mij nog nooit overkomen. Ik zei dat ook tegen haar dat ik haar nog wilde neuken en pas toen hield ze op en ging ze staan.
Ik tilde haar op en zette haar op de rand van de werktafel. Ze deed meteen haar benen wijd en zonder veel plichtpleging stak ik mijn pik tussen haar benen.
Het was nog even moeilijk om bij haar binnen te komen. Ze was heel nauw, maar met een beetje geduld en toch net voldoende doorstoten, kon ik helemaal bij haar naar binnen. We vonden snel een goed ritme en doordat ik al een keer klaargekomen was, duurde het nu wat langer voor ik weer het zaad in mijn ballen voelde borrelen. In die tijd kon ik ongestoord met haar volle borsten spelen, zoog haar tepels stijf en kuste haar mond. Toen ik klaarkwam, voelde ik hoe Samantha haar lichaam helemaal krom trok, ze kreeg een giga orgasme en het duurde dan ook echt enkele minuten voor ze weer op adem gekomen was.
Ik pakte snel een handdoek, maakte de punt nat en veegde haar helemaal schoon. Ik kon de verleiding niet weerstaan, door nog even een vinger in haar geile kut te steken en haar nogmaals te vingeren. Ze genoot, maar leek vermoeid. Pas daarna maakte ik mijn pik schoon.
Toen we weer onze kleren aanhadden en naar de deur toe liepen, zag ik tot mijn schrik dat de grote pauze al bijna om was. We hadden geen van beide tijd gehad om te eten.
Toen ik dit tegen Samantha zei, haalde zij de schouders op. Ze vroeg mij of ze de volgende les ook mocht nablijven, ook als ze wel haar best deed in de klas. Ik heb deze vraag met een vurige kus beantwoord.
Het zal een heet schooljaar worden, waarbij ik 2 maal per week verzekerd ben van een heerlijke vrijpartij met Samantha, want altijd heeft zij les vlak voor de grote pauze.Aantal keer bekeken: 22666
Waardering: 7.30 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online