Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

echt gebeurd.

U leest om dit moment het verhaal echt gebeurd gepost door yasmin. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: yasmin
Gepost op: 2008-1-2

Verhaal:

echt gebeurd
Een meisje, Evelien, 13 jaar, ging voor het eerst naar een avondfuif met haar vriendin. Haar vriendin is 14 jaar. Ze gingen vertrekken, en Evelien keek nog eens in de brievenbus. Ze zag een briefje liggen waarop staat: 'we zullen je vanavond nog krijgen.' Evelien was een beetje bang, maar haar vriendin zei dat een groepje jongens haar gewoon bang wilden maken. Evelien dacht wel dat haar vriendin gelijk had, sprong op haar fiets en ze gingen naar de fuif. Ze kwamen binnen, en ze hadden het gevoel dat ze achtervolgt worden. Heel de fuif door keek iemand naar hen. Maar Evelien en haar vriendin konden niet zien wie dat was. Ze vergaten al snel de starende persoon en begonnen te dansen en fun te maken. Om 12 uur gingen ze naar buiten. Ze gingen naar hun fiets, en er kwam een groepje jongens op hen af. Ze schrokken en probeerden alsof te doen dat ze hen niet zagen en fietsen vlug weg. 'Hey, jullie daar!' zei één van de jongens. Ze waren duidelijk ouder dan Evelien en haar vriendin. 'Wat moeten jullie van ons?' zei Evelien. De jongens zeiden: 'Kom we geven jullie een lift!' Maar Evelien en haar vriendin moesten daar niks van weten. 'Nee, we fietsen wel naar huis!' 1 van de jongens ging naar hen en duwde ze in de auto. Niemand heeft Evelien en haar vriendin nog gezien. Paar jaar later staat er in de krant: '2 meisjes verkracht en vermoord met 5 messen door een groepje jongens'Die zin staat elke 2 jaar in de krant. Ze zijn nooit opgepakt.


Aantal keer bekeken: 6701
Waardering: 6.10 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online