Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

echt gebeurd: de voet en de fiets.

U leest om dit moment het verhaal echt gebeurd: de voet en de fiets gepost door Patricia Brug. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Patricia Brug
Gepost op: 2007-6-18

Verhaal:

echt gebeurd: de voet en de fiets
Zoals hierboven vermeld is dit een echt gebeurd verhaal.
Ik ben nogal onhandig en heb vaak kleine ongelukjes zoals; van de stoeprand vallen (en daarbij mijn enkel verzwikken), tegen een parkeermeter oplopen die dicht tegen een muur staat (en daarbij een blauw oog oplopen), tegen een muur oplopen en zo kan ik nog wel even blijven doorgaan. Maar het hoogtepunt (of eigenlijk het dieptepunt) was toen ik over mijn eigen voet heenfietste. Ik weet het, het klinkt onmogelijk, maar bij mij was het mogelijk. Ik zal uitleggen hoe, zodat niemand dat kan overkomen ;).
Ik had een fiets waarvan 1 trapper er af was gebroken en er alleen nog het stangetje overgebleven was waaraan de trapper moest zitten. deze was erg glad en rond. Terwijl ik trapte vloog mijn voet eraf, kwam onder mijn fiets terecht(tussen het voor en achterwiel) en ik kon mijn voet niet meer op tijd weghalen omdat ik met 1 voet ook niet kan remmen. en daar ging ik in volle vaart en met mijn volle gewicht over mijn eigen voet heen.Ik kan jullie wel vertellen dat het zeer pijnlijk is. Ik dacht echt even dat mijn voet gebroken was.
Groetjes Patricia

Aantal keer bekeken: 6961
Waardering: 5.42 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online