Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

echt gebeurt verhaal!! (1).

U leest om dit moment het verhaal echt gebeurt verhaal!! (1) gepost door Britt G.. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Britt G.
Gepost op: 2011-7-28

Verhaal:

echt gebeurt verhaal!! (1)
het was woensdag en ik had alweer ruzie gehad met Stef (mijn lief)
hij is ook altijd zo jaloers !
ik zou deze middag een einde maken aan onze relatie , die sowieso al zonder vertrouwen zat. ik stapte zodra de lessen voorbij waren m’n fiets op naar zijn huis . ik stond voor zijn huis toen ik werkelijk besefte wat ik aan het doen was , ik moest terug denken aan de goede momenten die we hadden gehad .. eigenlijk was onze relatie helemaal zoo slecht nog niet . 'nee Britt' zei ik tegen mezelf dit mag niet langer zoo doorgaan dus ik raapte m’n moed bij elkaar en drukte op de bel. er deed een jongen de deur open van ongeveer 16 met een gebruind gespierd lichaam , ik schatte hem zo’n meter 80.'hallo' zei hij 'jij bent zeker het lief van Stef?' ik stamelde een beetje wat een diepe donkere ogen had hij toch .. hij wees met een gebaar dat ik binnen moest komen. Ik ging op de bank zitten en hoorde hoe de jongen (die ik niet kende) de trap op liep om Stef te gaan halen . Stef kwam naar onder in zijn versleten jeansbroek die ik al zo goed kende. Hij keek me een beetje bezorgt aan , maar ik had me voorgenomen om niet te lang te wachten met het te zegge, dus ik viel maar met de deur in huis en zei ‘ sorry maar het werkt voor mij niet meer k heb het geprobeerd enz. maar we kunnen beter vrienden blijven’ . hij keek me aan met ogen vol tranen en rende de trap terug op . ik wachtte niet totdat iemand me uit liet , ik rende door de deur weg in de hoop dat ik nooit meer hier zou hoeven komen, ik wou mijn fiets opstappen toen iemand me vastgreep aan mijn schouder . ik schrok me rot en viel om, de jongen die me had binnen gelaten stond nu naast me en hielp me recht . hij keek me aan en vroeg of ik even met hem mee wilde komen. Ik zei dat ik normaal niet met vreemde wegging en hij pakte me weer bij meen schouder toen ik weer op mijn fiets wou stappen . hij vroeg of ik dan echt geen idee had wie hij was en ik zei natuurlijk nee . hij keek een beetje boos in de richting van het huis waar mijn lief , inmiddels mijn ex , woont . ‘typisch van hem om niet te vertellen dat hij een broer heeft !’ ik schrok me dood ,, EEN BROER !! hij had me inderdaad nog nooit iets verteld over een broer . ik keek de jonge met de mooie diepe ogen ongelovig aan . ‘hoe komt het dan dat ik je nog nooit gezien heb bij jullie thuis?’ . tjaa ,, ik bemoei me niet echt met mijn broertjes zijn vriendinnetjes . meestal duurt het toch niet lang vandaar dat ik ook nooit kennis hoef te maken . ‘nou’ zei ik ‘met mij hoeft het nu dus ook niet meer want ik heb het juist uitgemaakt ,’ . ‘jaa’ zei hij ‘ik had het gehoord en daarom wou ik je net spreken’

de rest in deel 2

Aantal keer bekeken: 7026
Waardering: 5.96 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online