Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

echt wel eng !.

U leest om dit moment het verhaal echt wel eng ! gepost door Fieke. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Fieke
Gepost op: 2009-10-19

Verhaal:

echt wel eng !
Er Was eens een meisje en als zei s'anvonds slapen ging, hoorde ze altijd enge verhalen.
ze ging naar de dokter en vertelde haar verhaal, de dokter stuurde haar naar een dieren winkel en zei dat ze haar verhaal daar ook moest vertellen.
Dat deed ze dus en ze gaven haar een hond mee en zeiden dat ze de hond s'avonds onder het bed moest zetten en als ze een eng geluid hoorde, dat ze haar hand onder het bed moest steken en als de hond likte, dan was er niks aan de hand , en als ie niet likte dan was er iets.
Dus dat deed ze.
Op een avond ging ze slapen en toen hoorde ze een eng geluid, en toen stopte ze dus haar hand onder het bed, en de hond likte, er was dus niks aan de hand. Ze liep naar de badkamer omdat ze dacht dat het de kraan was die was aan het druppen.
ze kwam de badkamer binnen en haar hond zag ze opengesneden en opgehangen in de douche hangen, het was dus niet de kraan die drupte maar het bloed van de hond !!!
ze draaide zich om en keek naar de spiegel waar ze zag opstaan:
OOK MENSEN KUNNEN LIKKEN !!!!!!

*EINDE*

Aantal keer bekeken: 2794
Waardering: 6.24 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online