Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

echte liefde op de motor.

U leest om dit moment het verhaal echte liefde op de motor gepost door anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: anoniem
Gepost op: 2009-5-19

Verhaal:

echte liefde op de motor
een meisje en een jongen reden met 180 km per uur op een motor, en dit gesprek vond plaats: Meisje: rij alsjeflieft wat langzamer, ik ben bang Jongen: nee, kijk hoe leuk het is. Meisje: alsjeblieft, ik ben heel bang Jongen: okey, zeg dat je van me houd Meisje: ik hou veel van je, rij alsjeblieft zachter! jongens: omhels me nu. het meisje omhelst de jongen. jongen: wil je mijn helm bij jezelf opdoen? hij zit te strak.. de volgende dag stond er in de krant: motorongeluk: een motor is door problemen met de rem tegen een gebouw gebotst. van de 2 personen op de motor heeft maar 1 persoon het overleefd. wat er nou echt is gebeurt: onderweg merkte de jongen dat zijn remmen het niet meer deden, maar wilde het niet aan het meisje laten merken. in plaats daarvan wilde hij dat het meisje zei dat ze van hem hield, en wilde dat ze hem voor de laatste keer zou omhelzen. daarna heeft hij zijn eigen leven opgeofferd door de helm aan het meisje te geven. dit is nou de betekenis van echte liefde

Aantal keer bekeken: 4952
Waardering: 7.80 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online