Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

een date met een pestkop!.

U leest om dit moment het verhaal een date met een pestkop! gepost door eva pauwels. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: eva pauwels
Gepost op: 2010-2-14

Verhaal:

een date met een pestkop!
het gaat over een meisje dat verliefd wordt op een pestkop genaamd sebastiaaner was eens een meisje die nieuw was op school ze was wat verlegen en toen het tijdens de middag pauze was werd ze geplaagd door een jongen sebastiaan ze werd voorgestoken in de rij en ook in de gang maar er was ook een feest waar iedereen iemand mocht meevragen het meisje had niemand en sebastiaan toevallig ook niet maar omdat hij haar plaagde vond hij haar toch stiekem leuk en eigelijk vond het meisje hem ook leuk en wilde ze hem graag vragen maar ze durft het niet tot hij haar vraagde en natuurlijk wilde het meisje en ze zei:ja, en sebastiaan was ook blij dat ze wilde toen het feest was vroeg sebastiaan aan het meisje wil je iets drinken en ze zei toen:ja een cola, en toen haalde sebastiaan twee cola,s, alsjeblief een cola, bedankt zei het meisje, mag ik je wat vragen zei sebastiaan, ja zei het meisje, wil je met me zei sebastiaan, ja heel graag zei het meisje, en toen drukte sebastiaan het meisje tegen hem aan en kuste haar.

einde

Aantal keer bekeken: 2648
Waardering: 3.54 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online