Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

een enge avond.

U leest om dit moment het verhaal een enge avond gepost door M.. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: M.
Gepost op: 2009-12-20

Verhaal:

een enge avond
een enge avond

er was een meisje van 15 jaar alleen thuis. ze had honger. ze ging naar de keuken om een pakje chips te eten toen net de telefoon ging. ze nam op. ze hoorde iemand zeggen: straks kom ik je vermoorden! het meisje was meteen verschrikkelijk bang en belde haar vriendin. ze zei: kom alsjeblieft naar hier! ik ben zo verschrikkelijk bang! ik zal het je uitleggen... ze zegt haar verhaal, en de vriendin komt meteen langs.

het meisje staat nu samen met haar vriendin in de keuken. het meisje had wel zin in een grapje. zo deed ze alsof ze haar hand had verbrand. de vriendin schrok zich rot. het meisje ging naar de woonkamer. opeens sprong de TV aan. er verscheen een waterput op. het meisje keek er gespannen naar en riep angstig haar vriendin. die zei: en dan laat je me weer schrikken zeker! wacht ik ga eerst naar de WC. ondertussen verscheen op TV bij de waterput een raar wezen, met zwart haar dat voor haar gezicht hing. het wezen liep naar haar toe. kom alsjeblieft, dit is geen grap! riep het meisje. het wezen was nu heel dicht bij haar. het stapte uit het scherm! aaah! riep het meisje nog. het wezen brak haar arm en nam haar oogbal eruit. ze viel dood neer.

een tijdje later kwam de vriendin naar de woonkamer. ze zag haar dood op de vloer liggen. ze keek naar het TV scherm. er verscheen: en straks is het jou beurt!


Aantal keer bekeken: 2359
Waardering: 4.17 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online