Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

een horror pop.

U leest om dit moment het verhaal een horror pop gepost door de horror pop. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: de horror pop
Gepost op: 2011-9-10

Verhaal:

een horror pop
er was eens een meisje dat liefje heette , ze woonden samen in een huis met haar vader , haar moeder , en haar broer . liefje hielt altijd al van poppen . over een week was liefje jarig , ze kreeg een pop voor haar verjaardag , ze speelde de heele dag met haar nieuwe pop , maar toen moest ze naar bed , ze zette haar pop op de kast in haar slaapkamer . toen viel liefje in slaap , midden in de nacht werdt ze wakker van een raar geluid . even later hoorde ze een meisjesstem , de meisjes stem zei: liefjeee waarom kom je niet met me speeeleeen? . liefje was doodsbang en deed snel het licht aan , opeens zag ze dat haar nieuwe pop weg was , ze riep keihard haar ouders , maar liefje hoorde niks terug . evem later ging ze naar de kamer van haar ouders . toen liefje de deur van haar ouder's kamer open deed zag ze haar ouders allebei dood op de grond liggen .liefje wou naar de kamer van haar broer rennen , ze ging de kamer van haar ouders uit , maar toen zag ze haar pop met een heel eng gezicht , en haar pop zei weer :LIEFJEE WAAAROOM KOM JE NIET MET ME SPEELEEEN? " . liefje schreewde keihard om hulp , maar weer hoorde ze niemand , liefje wou naar de kamer van haar broer gaan . toen ze de kamer van haar broer inging , zag ze ook haar broer op dood op de grond liggen. liefje barst in tranen uit , 1 minuut later hoorde ze weer de meisjesstem , de meisjesstem zei : LIEFJEEE , DRAAAI JEE EEEEENS OM?
liefje draaide zich om . toen zag ze weer haar enge pop staan , en BAM , liefje werd doodgeschoten ,
het verhaal is nu 10 jaar geleden . en nog zeggen mensen in de buurt van het huis , dat ze raare geluiden hooren , en ze zeggen dat als je op de sterfdag van liefje om 00.00 uur uit het raam kijkt , dat je haar dan ziet staan op straat , dan zwaait ze naar je


Aantal keer bekeken: 19017
Waardering: 6.31 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online