Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

een mooie jongen met slechte manieren.

U leest om dit moment het verhaal een mooie jongen met slechte manieren gepost door i don't now?. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: i don't now?
Gepost op: 2011-4-11

Verhaal:

een mooie jongen met slechte manieren
Er was eens een meisje dat smoorverliefd wasop een jongen. Ze kon thuis niet eten en zolang ze aan hem dacht kreeg ze prikkels in haar voorhoofd ze vroeg zig soms af of ze goed bezig was.en op.een dag van snoeppauze vroeg die jongen haar een kus en ze besloot dat niet te doen en die jongen werd boos en gaf haar alerlei namen.haar vriendinnen zeiden haar elke keer dat ze een lage vriendin. Was maar ze zei niks en kreeg soms ruzie met haar beste vriendin om een( dom kop)maar ze maakte het weer goed door te vergeten dat ze ruzie hadden. En ze werd op een dag heelboos en ze schreef zonder rede een brief aan die jonge met daarin geschreven :(het is uit).

Aantal keer bekeken: 2499
Waardering: 2.20 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online