Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

een weddenschap gewonnen deel 2.

U leest om dit moment het verhaal een weddenschap gewonnen deel 2 gepost door Tom. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Tom
Gepost op: 2009-12-10

Verhaal:

een weddenschap gewonnen deel 2
Ik heb een heerlijke opwindende avond gehad in de sexbioscoop en mijn vrouw ook. Er over praten wilde ze niet, maar ik weet zeker dat ze van alles van het begin tot het einde genoten heeft. De aanrakingen, de strelingen, de grote hoeveelheid pikken, het zuigen en zeker de neukmachine hebben haar diep geraakt. Ze werd steeds vrijer in haar sexleven, maar toch wilde ze niet praten over die ene avond in de sexbioscoop. Ik ben er toen maar verder niet op in gegaan, maar wist wel dat ik nog heel veel uren over haar kon beschikken in alle gehoorzaamheid, want de twaalf uur waren zeker nog niet om. Op een avond keken we naar de een van de pornonetten op tv en er was een knappe vrouw met grote borsten te zien die vastgebonden op een stoel zat en door een paar mannen gestreeld werd en wat later gedwongen werd de pikken van de mannen te zuigen. Mijn vrouw ging wat onderuit zitten en ging door de opening van haar badjas met haar hand naar haar kruis toe. Ik zag het vanuit mijn ooghoeken gebeuren en had mijn plannetje al klaar. Snel bond ik haar ceintuur met een stevig knoop vast zodat haar hand niet meer weg kon bij haar plekje. Vragend keek ze me aan en ik zei: ik heb nog wat uurtjes van je tegoed. Dat weet ik, antwoordde ze. Morgen moeten we nog werken, ging ik verder, maar dan hebben we allebei een lang weekend vrij en ik heb een kamer besproken in een hotel in een plaats in het midden van het land. Ik zal je nu vast verzekeren dat het een weekend wordt vol van sex en alles wat daar bij hoort. Ik zag dat haar ogen begonnen te glimmen en fluisterde in haar oor dat dan ook de resterende uren van gehoorzaamheid zouden gebruikt worden. Ik maakte de knoop los en sloeg haar badjas open, haar geschoren lipjes glinsterden van het vocht. En ik keek hoe haar vingers speelden met de lipjes, de omgeving en het knopje. Op tafel stond een leeg bierflesje dat er om vroeg om langzaam tussen haar lipjes te steken. Ze reageerde meteen op het koude glas en kreunde zachtjes. Ik duwde verder en merkte dat ze het prettig vond. Haar vingers bewogen razend snel over haar knopje en toen ik de fles een paar keer heen en weer gehaald had kwam ze heftig klaar. Pas toen keek ze wat in haar kutje zat en glimlachte. Ze opende met haar tanden de rits van mijn spijkerbroek en bevrijdde mijn inmiddels hard geworden pik. Vanaf mijn geschoren ballen likte ze langzaam omhoog naar mijn eikel. Het voelde of alle sexprikkels naar dat ene puntje trokken. Ik kreunde zacht en voelde hoe haar zalige lippen zich om mijn staf heen sloten. Snel ging haar mond heen en weer en ze voelde hoe mijn knop begon op te zwellen en even later spoot er een grote straal in haar mond. Snel haalde ze mijn pik uit haar mond en spoot de rest op haar borsten. Toen ik uit gespoten was, haalde ze de eikel door het sprema en smeerde zich hiermee verder in. Daarna zijn we gaan slapen, vol opwinding over de komende dagen.
Eerst moest er nog gewerkt worden en die dag kroop voorbij. Die avond zochten we de meeste spullen bij elkaar. De cockring, de grote vibrator, de kleine vibrator, de dubbele vibrator en de fles glijmiddel werden in de tas gezet, wat kleding en lingerie en onze toilet spullen. Ik zei haar meteen: pak je hoge laarzen, korte, zwarte rok, rode netkousen, jarretel en die leuke blouse die net niet goed dicht kan over die grote borsten. Als jas gaat de lange leren zwarte jas aan. Daarna stapten we in bed en begonnen we aan onze rust. Een rust die zij hard nodig zou hebben. Maar zij kon de slaap niet vatten en lag nog lang te draaien.
De volgende morgen vertrokken we direct na de spits. Na een stukje gereden te hebben kreeg mijn vrouw het warm en opende alle knopen van haar jas, die ze vervolgens flink open sloeg. Haar bovenbenen met de netkousen kwamen uitdagend onder haar rokje te voorschijn. Ik legde mijn hand op de zoom van haar rok en trok hem een stukje omhoog, zodat je de borden van haar kousen net kon zien. Even aaide ik over haar heuveltje en liet mijn vinger speels langs haar blote kutlipjes gaan. Ze reageerde door even naar voren te komen. Naast een vrachtwagen bleef ik even lekker hangen zodat de chauffeur inkijk had in haar bloesje en haar benen kon bewonderen. Ik heb eigenlijk best zin in koffie zei ze toen ze een wegrestaurant zag. We sloegen van de weg af en stopten vlak voor de deur. Even later liepen we naar binnen en gingen tegenover elkaar zitten aan een leeg tafeltje bij het raam. We bestelden wat bij een charmante serveerster. Terwijl wij op de koffie wachtten, stak ik mijn voet naar voren en wrikte die een beetje tussen haar knieen. Ze opende ze en ik liet iets vallen zodat ik kon zien dat ze inderdaad geen slip aan had. Na de koffie liepen we terug naar de auto en ik zei dat ze op haar blote billen moest gaan zitten. Vragend keek ze me aan en zei maar dan gaat mijn rok kreuken. Ach, antwoordde ik, dan doe je hem in de auto toch uit. Terwijl ze instapte trok ze behendig de rok uit en ik zag haar heerlijke benen, tot aan haar blote kutje. Ze probeerde haar blouse er een beetje overheen te moffelen, zodat niemand het kon zien, maar eenmaal weer op de snelweg herstelde ik dat. Opnieuw speelde ik het spelletje bij vrachtwagens en hoge busjes, door er een beetje langer naast te hangen. Het busje met Turkse jongens reageerde het leukst. Hier werd gejoeld, een vinger opgestoken en getoeterd. Toen ik tegen mijn vrouw zei dat ik weer sneller zou gaan rijden, stak ze haar vinger tussen haar lipjes in haar kruis en likte hem uitdagend af. Daarna zwaaide ze en reden wij in hoog tempo verder naar ons hotelletje. Ik waarschuwde haar dat we er bijna waren Haastig deed ze haar rok weer aan en fatsoeneerde alles, zodat niemand iets bijzonders zag. Na de incheck gingen we naar boven, dronken koffie en maakten plannen voor de middag. Natuurlijk wilde zij gaan winkelen en stemde ik hiermee in. Ik wist wat ik wilde en zou haar als het tijd was wel langs de sexshop met cinema loodsen.
Zo gezegd, zo gedaan. Ik wist dat de sexshop rond het middaguur open zou gaan en loodste haar langzaam in de richting van mijn doel. Toen we langs de etalage liepen, begreep ze wat er zou gebeuren. We gingen naar binnen en werden vriendelijk begroet door een vrouw, die ik daar al meer had gezien. Eerst bekeken we de speeltjes, daarna de sexy lingerie en toen zag ik opeens in een hoek wat ik zocht: een zwarte, lakleren bustier. Ik zag ook haar ogen gaan glimmen, want ze heeft wel iets met lak. We schatten de maat van het tentoongestelde model en vroegen of ze het kon passen. Natuurlijk zei de verkoopster dat kan hier. Mijn vrouw keek de verkoopster vragend aan en vroeg hier? In de winkel? Ja, hoor zei ze, je zult niet de eerste zijn die hier past, maar het kan ook bij het toilet zei ze vrolijk knipogend. Hier heb je de sleutel. Na een tijdje ging de verkoopster richting kleedkamer. Ze klopte op de deur en ging met haar eigen sleutel naar binnen. Past het? Vroeg ze en keek beoordelend naar mijn vrouw. Nee, zei ze. Doe het maar uit zei de verkoopster en begon behulpzaam de haakje lost te maken. Toen mijn vrouw uitgepeld was, want zo strak zat, bekeek de verkoopster haar nauwkeurig en aaide haar even over haar borsten. Dat hebben we te optimistisch ingeschat zei ze. Ik zal even een grotere maat pakken. Ze pakte alle kleren van haar op en nam de bustier mee. Even later ging ze terug met de nadere maat. Pas deze maat maar en kom het dan maar even in de winkel laten zien. Veel keus had ze niet, want ik stond met haar kleren inmiddels bij de toonbank van de winkel. Regelmatig kwamen er mannen binnen die naar de sexcinema gingen. Na een poosje deed mijn vrouw voorzichtig de deur van de pasruimte open en riep mij. Ik zei tegen haar; kom maar hier en laat je eens zien. Aarzelend kwam ze te voorschijn. De glimmend zwarte bustier zat strak om haar lichaam en haar borsten werden flink omhoog geduwd. De rode randjes accentueerden haar rondingen geweldig. Haar billen kwamen er precies onder uit. Jammer dat je je kousen niet hebt gedaan, zei de verkoopster lachend en gaf haar rode netkousen, die ze meteen aantrok. Ook haar zwarte laarzen trok ze met letterlijke steun van de verkoopster weer aan. Je moet je nog wel wat meer opmaken zei ze, zal ik je even helpen? Samen verdwenen ze weer in de kleedkamer en ik borg ondertussen de rest van de kleren van mijn vrouw op in een kluisje. Toen ze terug kwamen, hapte ik naar adem. Wat zag ze er geil uit, fel opgemaakt, haar borsten puilden uit haar nieuwe kledingstuk, haar blote billen zo naar achteren en haar rood, gekouste benen onder het zwarte lak. Mijn pik begon er van te groeien. De verkoopster keek van een afstandje goedkeurend en vroeg: verder nog iets? Mijn vrouw had nog wel iets gezien wat ze wilde hebben: een vinger vibrator. Die kreeg ze natuurlijk en de verkoopster nodigde ons uit om kosteloos alles te proberen wat achter te zien was. En natuurlijk zeiden wij dat we dat wel wilden.


Aantal keer bekeken: 8434
Waardering: 3.67 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online