Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

eerste anale ontmaagding bij mezelf.

U leest om dit moment het verhaal eerste anale ontmaagding bij mezelf gepost door DD. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: DD
Gepost op: 2007-4-15

Verhaal:

eerste anale ontmaagding bij mezelf
ik ben een jongen van 16 jaar en mijn eerste genot begon op mijn 13 de,Op een donderdag avond was ik behoorljk geil en wilde gaan mastruberen,ik ging mezelf aftrekkken en kwam in geen 5 minute klaar,na een uurtje of zo wilde ik weer gaan aftrekken en ging rustig de wc in,begon ik me te uitkleden,er zat in de wc een plastic stokje dat je de papier rollen er in kan doen,Rustig begon ik op die plastic stokje te zitten en het was echt een harde,toen begon ik rustig op en neer te gaan en na 5 minutje ofzo kwam ik heftig klaar,maar toen kwam er geen sperma uit,dus dat ws goed,in de loop van de jaren was ik al 15 geworden,op een school dag kwam ik rustig naar huis en daarna ging ik naar mijn bed,ik was al nog geiler dan ik het was en wilde even mijn eigen in mijn mond nemen,het lukte eerst niet ,na een uurtje of zo kon de ik mijn eikel in mijn mond nemen,ahhhh,was echt lekker en ik herinnerme nog dat ik snel klaarkwam in mijn mond en slikte het sperma al op,ahhhhh wat lekker zeg,maar na een tijdje krijg je al rug klachten,nu ben ik 16 en ik neuk mijn eigen kont behoorlijk veel en soms kom ik zonder mijn penis aan te raken anal klaar,dan kom je heftiger is echt lekker,dat was mijn echte verhaal en het is niet verzonnen,

Aantal keer bekeken: 15897
Waardering: 3.70 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online