Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

eindelijk samen.

U leest om dit moment het verhaal eindelijk samen gepost door nina. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: nina
Gepost op: 2010-11-4

Verhaal:

eindelijk samen
Het was bijna zover ik had kriebels in m'n buik.Het was alsof er een groep prachtige vlinders met de rand van hun vleugels tegen mijn buik streken.Vandaag ging ik aan justin vertellen dat ik gevoelens voor hem had
en dat hier nog wel op het feest.het was geen knalfuif of zoiets , het was een feestje van de lagere school , iedereen gaat ernaar toe om elkaar terug te zien , om weer eens het kindje van 10 jaar te zijn ,geen huiswerk en je alleen maar druk te hoeven maken om 1 ding:op tijd op de speelplaats staan om tikkertje te spelen. In de lagere school had ik het vermoeden dat hij ook iets voor mij voelde,maar het was nu al een jaar geleden en ondertussen heef hij het aangemaakt en dan weer uitemaakt met Ella.Zou ze nog steeds in zijn gedachten zitten ? ik hoopte van niet.
Stil liep ik verder naar de eetzaal waar er op dat moment muziek aan het spelen was.BOEEEEEHH!!!!Ik schrok me rot , het waren Justin en zijn vrienden die me deden schrikken , dat deden ze vroeger ook altijd.
Hey!hey Justin hoe gaat het ?Goed hoor en met jou? Op dat moment kwam Audrey toe,mijn beste vriendin. Gaan we ''spin the bottle ''spelen? vroeg ze .JAAAA!!! de grond voelde kuid en nat aan , maar dat was nu bijzaak : Justin zat naast me . Ik voelde zijn warme lichaam naast de mijne en het voelde heerlijk.

Een tijdje later die avond gingen we allemaal naar de fuif in de refter, luide muziek bonsde in mijn oren.
Toen er een slow nummer begon te spelen begon iedereen te fluiten , ze hadden allemaal een partner behalve ik en Justin . Op dat moment greep hij zijn kans en vroeg me te dans . ik kon mijn oren niet geloven!alles ging heel vlot en ik voelde dat het moment aan gebroken was . ik legde mijn hoofd op zijn schouder en voelde zijn warme lichaam....

Toen Audrey naar het toilet ging en ik stond te wachten op haar kwam Justin aangelopen en zei : ik hou van je ,al die maanden heb ik hiernaar uitgekeken alleen om jou te zien , en als het niet wederzijds is moet je het zeggen.
hij pakte me stevig vast en kuste me op de lippen ik opende zachtjes mijn mond en die kus bleef wel eeuweig duren.......einde

Aantal keer bekeken: 2671
Waardering: 5.92 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online