Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

en het vriendje van mij zus.

U leest om dit moment het verhaal en het vriendje van mij zus gepost door anoniemme lover (19 jaar). Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: anoniemme lover (19 jaar)
Gepost op: 2007-8-11

Verhaal:

en het vriendje van mij zus
Hey ik ben lizzy ben 12 jaar oud.Mijn zus is 22 en heeft ook een vriendje die 22 is. een keer kwamen ze samen op bezoek. het was erg warm en het zwembad lag open. (je moet weten dat we er een in de tuin hebben). Mijn zus en haar vriend besloten om te gaan zwemmen en ik en mijn zusje van 4 vonden het ook wel leuk om mee te zwemmen. Als ik mijn bikini aan heb kom ik mijn kamer uit en loop naar beneden. voor mijn 12 jaar kun je niet zeggen dat mijn topje niet goed opgevult is. Robert kijkt naar me met een ongelovige blik en gaat verder met zwemmen en het zoenen van mijn zus. Na het zwemmen kletsen we nog wat en likken ons ijsje op ik heb een raket en Robert kijkt gulzig toe hou ik hem op lik en daarna zorgvuldig mijn ijsstokje af lik. ik zie dat zijn zwembroek veranderd in een tent en dat hij een flinke erectie krijgt ik keer me om en probeer niet te laten merken dat ik er iets van gezien heb. Rond een uur of 5 loop ik naar boven om mijn zwemkleren uit te doen en me een comfortabelle broek aan te doen met een leuk topje. Als ik net mijn topje uit heb hoor ik gefluit achter me. ik draai me om en zie robert naar mijn borsten staren. shit ik had de deur niet op slot gedaan. hij komt naar binnen en doet de deur op slot. hij komt naar me toe en begint aan mijn borsten te zuigen die nog koud zijn van het water. ik schrik en probeer hem van me af te duwen. maar hij is veel sterker en duwt me tegen hem aan langzaam voel ik zijn hand over mijn dijen strijken. hij duwt me op mijn bed en gaat met zijn hand naar mijn kutje. langzaam begint hij over mijn klitje te strijken ik vind het eigenlijk wel een fijn gevoel maar dat probeer ik hem niet te laten merken. hij glijd met zijn vinger naar mijn vagina en begint me te vingeren terwijl hij met zijn tong mijn mond aan het verkennen is. langzaam voel ik zijn vinger in en uit glijden en hoor ik het soppende geluid dat ik ook hoor wanneer ik mezelf aan het vingeren ben. alleen gaat hij er veel verder in en duwt hij ook veel meer vingers in mijn kutje. ik moet toe geven dat ik wel vaker van dit moment gedroomd heb maar dat het moet gebeuren door robert en dat ik werd verkracht in plaats dat ik er zelf voor koos nee dat was niet in me opgekomen. ik probeer hem nog eens van me af te duwen maar dat lukt niet ik bijt op zijn tong en hij gild hert uit en noemt me een bitch. ik begin te huilen en hij gaat weer op me liggen.

benieuwd naar de rest?
stem dan maar.

Aantal keer bekeken: 26827
Waardering: 7.19 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online