Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

en het vriendje van mijn zus 3..

U leest om dit moment het verhaal en het vriendje van mijn zus 3. gepost door anonieme lover. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: anonieme lover
Gepost op: 2007-9-3

Verhaal:

en het vriendje van mijn zus 3.
Luca geeft me nog een kus en zegt dat ik maar snel terug moet komen. Ik begin weer te huilen en ren de winkel wer binnen Robert komt me achterna en zegt dat ik hiet niks over mag zeggen. Mijn moeder komt de winkel binnen en ik loop naar toe. Maar meisje toch wat is er aan de hand? vraagt ze. Ik zeg dat ik gevallen ben. Mijn moeder betaalt een broek en loopt met me de winkel uit. Na een tijdje lopen begint ze er over dat ik niet zo snel moet huilen. IK KRIJG EEN PREEK TERWIJL IK NET VERKRACHT BEN!!! Ik begin weer te huilen en mijn moeder zegt dat ik vanavond maar vroeg naar bed moet als ik thuis kom ga ik in bad zitten en poets alle plekjes waar Robert aan heeft gezeten schoon.
De volgende ochtend sta ik op en kijk in de spiegel weer een slechte nacht. Ik kleed me aan en loop naar beneden voor het ontbijt. Als ik begin met mijn tweede boterham zegt mijn moeder dat mijn ouders een weekend weg gaan en dat ze me nog niet oud genoeg vonden om me alleen thuis te laten. Ze zeggen dat ik een paar nachten bij Robnert moet slapen omdat hij de enige is die dat weekend niets te doen heeft. Ik kijk haar verschrikt aan en krijg ook meteen tranen in mijn ogen ik kijk weer vlug naar mijn bord zodat ze het niet ziet. Na het ontbijt stuurt ze me naar boven om mijn koffer in te pakken. Als ik daar mee klaar ben sleep ik hem naar onder en mijn moeder brengt me naar Robert.
Als we er zijn belt mijn moeder aan en Robert doet de deur open. Hij laar me binnen en praat nog even met mijn moeder ondertussen ga ik de woonkamer in en kijk even rond. Na een paar minuten hoor ik de deur dichtgaan en Robert binnen komen hij wijst me de logeerkamer en zegt dat ik maar naar beneden moet komen als ik alles in heb geruimd. Ik hoor dat Robert naar beneden loopt en iets zegt maar ik kan niet verstaan wat. Als ik met alles klaar ben loop ik de woonkamer weer binnen en zie Luca op de bank zitten hij kijkt me met een vette grijns aan en zegt dat ik maar naast hem moet komen zitten. Robert kijkt me met een waarschuwende blik aan en ik ga naast Luca zitten hij kijkt me aan en geeft me eeen zoen. Robert zet de tv aan op een pornozender Luca en hij kijjken geinterreseerd naar de beelden van dikke penissen en neppe borsten met cup D. Langzaam zie ik de penis van Luca groeien. Hij pakt mijn hand vast en fluistert in mijn oor dat ik het mooiste meisje ben dat hij ooit eeft gezien. Het klinkt eigenlijk best lief maar hem vind ik zeker niet de knapste jongen die ik ooit tegen ben gekomen nou ja hij is eigenlijk best knap met warrig blond haar en grijze ogen en kleine sproetjes op zijn gebruinde huid. Maar ik bedoel dat ik hem nooit als vriendje zou willen hebben. Robert kijkt ons aan en gaat weer verder met kijken. Na een paar minuten komt hij voor me zitten en begint de knoop van mijn spijkerbroek los te maken. Hij ritst mijn gulp open en trekt mijn boek omlaag. Hij kijkt naar mijn slipje en trekt dat ook nog even uit. Hij gaat met zijn tong naar mijn kutje en begint me te beffen. Luca kijkt even naar dit schouwspel en begint daarna mijn topje uit te trekken en daarna mijn bh. Hij kijkt naar mijn borsten en begint eraan te zuigen en erin te bijten. Als Robert klaar is met beffen haalt hij zijn penis uit zijn broek. Hij duwt Luca's hoofd met een lichte dwang weg en zegt dat ik hem moet pijpen. Ik begin met mijnj tong hem te likken over de eikel. Luca kijkt hierna en begint zichzelf af te trekken. Ik begin te huilen en probeer mijn mond weg te halen maar Robert heeft me vast en laat me niet los. Na een tijdje draait hij me iop mijn buik en begint me te neuken Luca loopt naar me rto en legt mijn hoofd op zijn broek en begint me over mijn hoofd te aaien. Robert kijkt boos naar Luca en zegt dat hij hier is om mij te neuken en niet om romantisch te doen Luca haalt mijn hoofd van zijn benen en gaat voor Robert staan ze kijken elkaar boos in de ogen en krijgen ruzie. Ruzie om mij!!!


Wil je het laatste deel lezen geef me dan een goed punt dan geef ik je nog wat leesplezier.

(Sorry dit deel zit niet zo vol met seks als de andere twee.)

Aantal keer bekeken: 26195
Waardering: 8.70 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online