Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

en verder na de sauna.

U leest om dit moment het verhaal en verder na de sauna gepost door lekkere vent. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: lekkere vent
Gepost op: 2011-3-13

Verhaal:

en verder na de sauna
Hier het vervolg op mijn ervaring van het sauna bezoek.

Blijkbaar is er iets in mij aangewakkeerd waardoor ik sinds mijn eerste "homo sexuele" ervaring anders naar mannen ben gaan kijken.

Ik sport minimaal 1 keer in de week bij een sportschool. Soms aan het spinnen en soms lekker op de zaal met gewichten aan het sporten. Op de een of andere manier sta ik nu met andere ogen onde de douche naar mannen te kijken. Ik zie dat sommige mannen bij binenkomst onder de douche eertse snel de mannen scannen. Zo stond ik laat met 2 andere mannen te douchen en er kwam een 4e man onder de docuhe staan die dit heel bewust deed. toevallig stond hij recht tegenover mij en ging met zijn gezicht naar mij toe staan terwijk hij zijn penis even licht aanraakte.

De andere mannen waren blijkbaar net klaar want ze gingen al kletsend weg.

Ik stond mij net lekket in te zepen en de ging mijn " zaakie" ook lekker wassen. Blijkbaar was dat het seintje waar de andere man op wachte want hij ging ook gelijk met zijn penis aan de slag. die van mij groeide erg snel, dus ik draaide mij maar even om.

het was vor mij een bevestiging dat ik hier toch verder iets mee wilde doen.

Thuis gekomen, ben ik eens gaan google op massages en kwam tot mij verrassing op een advertentie die op 5 minuten afstand van ons huis madda's aan bood. uit de advertentie bleek dat het weleens een ietswat erotische karaktar zou hebben.

Ik vroeg mijn vrouw om samen hier eens heen te gaan. Ze had hier niet echt zin in ( Het erotische had ik natuurlijk niet aangegegevn). de volgende dag heb ik deze maasseur gebeld vor het maken van een afspraak. hij bleek over de telefoon erg aardiog over te komen en gaf aan dat hij deze avond nog geen klandize had. hierop maar gelijk de stoute schoenen aangetrikken en een afsporaak met hem gemaakt.

Vol met spanning in mijn lichaam belde ik aan . het bleek gewoon een rijtjes huis te zijn waar ik moest zijn. Een redelijk aantrekkele man deed open en verwelkomde mij hartelijk.

Ga lekker even douchen en als je klaar bent ga je maar op de massage tafel liggen. het is er lekker warm.

Onder de douche heb ik maar even lekker alles goed gewassen en mijn penis groeide al een beetje.

met heerlijke warme olie starte de massage lekker op mijn rug en schouders. na een half uurtje kwam hij aan bij mij billen. Tja en toen werd het zomaar in een keer erg geil.

Blijkbaar had hij ook zijn sportbroek uitgetrokken want ik voelde zijn penis zachtje tegen mij gezicht aan slaan terwijl hij mijn billen en bilnaadje lakker masseerde.

Ik draaide mijn hoofd iets zodat ik zijn penis lekker kon likken. blijkbaar was dat ook de bedoeling want als reactie ging een vingere in mijn sterretje en stak hij zijn penis diep in mijn mond.

ik draaide mij op mijn rug met mijn hoofd achterover. de tafel stond op de juiste hoogte waardoor hij als staande rustig in mijn mond kon blijven neuken.

Ik was erg verract dat ik zonder oefening zijn pebnis zoe goed kon verdragen in mijn mond.

dit was de startsein waarop we elkaar verder hebben " verkend"


liefs,
van de lekkere vent
Aantal keer bekeken: 12664
Waardering: 7.90 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online