Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

examenvrees.

U leest om dit moment het verhaal examenvrees gepost door peter. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: peter
Gepost op: 2006-1-4

Verhaal:

examenvrees

Examenvrees
Jaren geleden moest ik eindexamen doen voor de HAVO en aangezien ik niet zulke beste cijfers had gehaald bij de tussen liggende examens moest ik er alles aan doen om het eindexamen tot een goed gevolg te brengen wilde ik slagen voor mijn diploma.
De datum kwam steeds dichter bij en werd en sliep daarom steeds onrustiger. Op een nacht kon ik werderom niet goed slapen en liep naar beneden om wat te gaan drinken. Toen ik terug keerde voreg mijn moeder wat ik was gaan doen, en vertelde haar in de deuropening van haar slaapkamer dat ik niet kon slapen vanwege de eindexamens. Om mij gerust te stellen zei ze me dat ik me niet zo druk moest maken en dat alles vanzelf op zijn pootjes terrecht zou komen,en ik gewoon ging slagen voor mijn diploma. Ze vroeg me of ik anders bij haar wilde slapen omdat ik vroeger als klien kind dat ook wel eens deed als ik een nare droom had. Ik dacht bij mezelf waarom niet en kroop in het donker naast mijn moeder ( mijn vader was die nacht aan het werk.) Eenmaal naast haar gekropen, draaide ze haar rug naar me toe en vroeg me dicht tegen haar aan te gaan liggen.
Ik draaide me naar haar kant en ging tegen haar enorme dikke kont aan liggen, inderdaad dikke kont want moeders was nogal dik, grote dikke kont, en een paar dikke tieten.
Tot mijn verbazing voelde ik toen ik tegen haar aanlag geen ouderwetste nachtjapon maar een zacht satijnen hemdje, en kreeg eigenlijk een beetje kriebels in mijn buik.
Toen ik eenmaal mijn draai had gevonden en dicht tegen haar aanlag, wenste ik haar weltrusten, waarop ze met haar dikke kont nog dichter tegen me aan kwam liggen, en zei eensgelijk.
Ze kon blijknbaar haar draai niet vinden en begon met haar dikke kont langzaam tegen me aan te rijden, waardoor mijn pik langzaam maar zeker harder werd. Waarop ze me vroeg wat is dat, laat eens voelen en duwde haar dikke kont nogmaals naar achteren. Omdat ze zo dicht tegen me aan kwam liggen , kon ik mijn arm niet meer tussen ons kwijt en heel onschuldig legde ik mijn arm op haar dijen. Ze pakte mijn arm, en leidde hem naar haar dikke tieten, en vroeg me er een vast te houden, terwijl ze en rijdende beweging maakte met haar dikke kont.
Ik wist niet wat ik moest doen, maar moeders vertelde precies wat ik moest doen, mijn pik werd als maar harder, en dat voelde ze. Zit je onderbroek niet in de weg, nu je een harde piemel hebt vroeg ze , anders moet je hem maar uitdoen.
Ik volgde haar advies op, en trok mijn short uit, en kroop weer dicht tegen haar aan, en zonder mezelf af te vragen of het kon greep ik met mijn hand zo'n dikke tiet vast. HMMMMM fluisterde ze zacht, dat is lekker voel eens en leidde mijn hand naar haar hard geworden tepels, toe maar jongen knijp er maar eesn flink in. Terwijl ik hard kneep in haar enorme harde tepels begon ze met haar kont een neukende beweging te maken, en voelde mijn pik langzaam maar zeker tussen haar dikke dijen verdwijnen, waardoor ze nog heftigere bewegingen begon te maken.
Omdat ik heftig met haar dikke tiet lag te spelen had ik niet in de gaten dat ze haar benen iets uit elkaar had gedaan en haar kut steeds dikker naar mijn hard geworden pik aan het leiden was.
Ik voelde dat mijn pik steeds een stukje verder richting haar grote behaarde kut gleed, en omdat ze met haar dikke kont naar steeds verder naar achter bewoog, gleed mijn pik in haar kut, toe maar jongen zei ze stop hem er maar in, en onervaren dat ik was begon ik mijn lid steeds dieper in haar grote kut te stoppen. Zo zo die voel ik goed zitten zeg, je pik is aardig aan de maat voor zo'n jonge jongen, waarop ik trots mijn pik nog verders in haar hunkerende kut stopte.
Ze draaide zich iets naar me toe, en ik zag dat ze haar andere dikke tiet aan het bewerken was.
Gezien mijn onervareneid, leidde ze mijn hand langszaam naar benenden en ik moest tussen haar kutlippen heen en weer gaan, goed zo jongen ga door dat vind je moeder lekker fluisterde ze. Terwijl ik heftig met mijn hand haar hard geworden klit behandelde, liet ze me zien hoe ze haar dikke tieten zelf in haar handen nam, en ombeurte bracht ze haar memmen richting haar mond om vervolgens aan haar enorme spenen te sabbelen.
Het duurde niet lang voordat ik voelde dat mijn pik op klappen stond, en ze vroeg me of ik wel eens in een mond van iemand was klaar gekomen. Ze wist donders goed dat dat me nog nooit was overkomen en voordat ik het wist had zijn mijn pik uit haar grote behaarde kut gehaald en draaide met haar gezicht richting mijn pik. Kijk maar naar me, en terwijl ze dat zei zag ik dat ze mijn pik volledig in haar mond nam. Ik vond ht een heel geil gezicht, en waarschuwde haar dat ik ging klaarkomen, waarop ze me nog heftiger begon te pijpen. Kom op spuit mijn bek maar vol, mompelde ze terwijl ze mijn pik lekker aan het pijpen was. Plots liet ze mijn pik uit haar mond glijden en deed het licht aan , zo zei ze nu kun je nog beter zijn hoe ik die pik van je klaar pijp, en als je dan straks komt kun je de klodders langs mijn gezicht zien lopen, en vervolgens stortte ze zich weer op mijn pik.
Ik bleef al hijgend op mijn rug liggen en, en zag haar dikke tieten heen en weer gaan terwijl ze mijn pik op en neer in haar mond nam. Toe maar jongen, kijk maar naar die geile moeder van je, kijk maar hoe ze zich als een ordinaire hoer gedraagt, ik kon het niet meer inhouden en spoot mijn dikke klodders sperma achter in haar keel,ze slikte een grote gedeelte door, maar niet alles ze liet het langs haar mond hoeken naar beneden lopen, ze ontdeed zich van haar doorschijnende hemdje en liep mijn sperma over haar dikke memmen lopen waardoor ik haar tepels zag glanzen.
Zo jongen en nu mag je mij klaar maken, want ik wil ook aan mijn trekken komen, toe maar en ze bracht mijn hand naar hard nat geworden kut. Toe maar steek er maar een paar vingers in, en niet veel later voelde ik dat mijn hele hand in haar enorme kut zitten, terwijl mijn moder met haar vingers haar opgezwollen klit aan het bewerken was. Niet veel later voelde ik mijn moeder al spuitend klaar komen, door de hoeveelheid kut vocht en door de kracht van haar kut, werd mijn hand uit haar kut geduwd. Een hele natte plek op het dekbed was het gevolg.
Nadat ze hijgend weer tot de mensen was gekomen,en zich niet schaamde door te zeggen dat ze lekker was geneukt en klaargemaakt, hoopte ze dat ik nu wel lekker kon slapen, en niet veel later viel ik in haar armen in slaap.

de dagen daarna met een examen voorde boeg, heb ik nog regelmatig sex gehad met mijn lekkere dikke ordinaire moeder, en ze heeft mij diverse dingen geleerd op sexgebied, waardoor ik ontspannen uiteindelijk mijn examen haalde.

Als beloning voor mijn moeder heb ik haar een hoerig lingerie setje gegeven, wat ze regelmatig aanhad als ik thuis kwam, en dus als hoer op me wachte en alles goed vond, omdat ik een goede leerling was, en haar elke keer als ik haar neukte, of befte of met voorwerpen klaarmaakte, ze tot een spuitend orgasme kwam.Aantal keer bekeken: 34502
Waardering: 5.40 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online