Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

experimenteren.

U leest om dit moment het verhaal experimenteren gepost door Roan Bakker. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Roan Bakker
Gepost op: 2006-10-2

Verhaal:

experimenteren
Daar lagen we, met zijn tweeen, op bed. Het was wel een groot bed, maar met zijn tweeen onder een deken was het vrij koud. Er stond een film aan, ik kan me niet meer herinneren welke, heb er niet veel van gezien namelijk. Hij vroeg of hij mij mocht hebben. Ik was angtig, ik wou hem geven wat hij wou. Hij pakte mijn hand, legde het op zijn onderbuik. Zenuwen raasde door mij heen, dit had ik nog nooit gedaan, had wel ervaring met het hemelse gevoel van langzaam en schokkend klaarkomen, hij had mij vaak genoeg gevingert. Dit was anders. Altijd wilde ik het wel doen maar ik durfde niet, dit keer was ik vastbesloten het wel te doen.Langzaam duwde hij mijn hand in zijn boxer. Alsof ik het al honderden keren had gedaan pakte ik zijn al harde penis vast en begon hem langzaam af te rukken. Ik vroeg of hij zijn boxer uit wou doen, dat deed ie. nu had ik alle ruimte, met mijn vingers een beetje in zijn schaamhaar spelende ging ik verder. Ik keek naar zijn gezicht, het was strak op de tv gericht, maar ik denk niet dat hij er iets van zag. Na een paar minuten gingen zijn ogen dicht en zijn arm legde hij op zijn voorhoofd. ik had het warm als dat ik nog nooit gehad had. Zijn harde penis nog steeds in mijn linkerhand. nog een paar minuten verstreken, tot ik zijn handen in de deken zag knijpen, ik voelde de spieren in zijn penis een paar keer samentrekken. De warme kwak kwam op zijn buik terecht, mijn bewegingen steeds langzaam gaande hield ik uiteindelijk op, zijn penis weer slap wordend kwam mijn hand midden in zijn kwak terecht. Het was veel, hij was goed klaargekomen, zijn hele buik was vochtig. ik legde mijn hand weer op zijn borst, en merkte op dat hij helemaal bezweet was. het was een geweldig gevoel, nog beter dan zelf klaarkomen. Nu was het makkelijk, nu was het mijn buurt. Hij lachte naar mij en zij dat hij van mij hield, dat ik geweldig was en dat hij dit nog veel vaker wilde doen.
Hij duwde me op me rug, zijn hand soepel naar benden glijdend over mijn buik. Hij kuste mijn nek, en rilling ging over me rug. Zijn vingers gleden over mijn al natte en opgewonde kut. Ik wilde het, ik wilde hem, zo graag. Een paar keer gingen zijn vingers naar binnen, op en neer. Toen naar het plekje, gelijk voelde ik een heerlijk gevoel door me hele lichaam gaan. Ik pakte zijn hand vast, zoals ik altijd deed en liet het komen. het duurde niet lang, hooguit 5 minuten. Hij was zo goed, wist precies welk plekje, ging zorgvuldig met zijn vingers over mijn vagina, steeds sneller. Mijn buikspieren spande zich, dat was voor hem het teken dat ik er bijna was. Sneller en sneller gleden zijn vingers heen en weer, tot ik verstarde. Zijn snelle bewegingen veranderede in langzame en tedere strelen over mijn clitoris. Mijn adem hield ik in,ik kwam klaar, probeerde het gevoel zo lang mogelijk vol te houden, maar na een aantal seconden spande mijn spieren zich een aantal keer en vraag ik hem te stoppen.

Aantal keer bekeken: 12975
Waardering: 4.08 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online