Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

familiebezoek.

U leest om dit moment het verhaal familiebezoek gepost door Cyma. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Cyma
Gepost op: 2009-11-5

Verhaal:

familiebezoek
Meneer en mevrouw Banic hadden aan hun nonkel en tante beloofd dat ze allerheiligen met hen zouden doorbrengen en hadden afgesproken dat ze aan zouden komen halloweenavond.Zo gezegt zo gedaan,halloweenavond vertrok het koppel richting hun nonkel en tante.Het was een lugubere avond: kil,mistig,regen,wind,... Maar dat deerde het koppel niet want ze genoten van hun warme wagen met hun favoriete radiozender die bezig was aan de top 30 van het moment maar juist toen nummer 13 wou beginnen was er ineens een nieuwsflits.De omroeper zei dat er in een nabijgelegen instelling een gevaarlijke psychopaat is ontsnapt het koppel schrikt maar rijdt onverstoorbaar door.Tot de wagen ineens stopt,Damned roept de man zonder benzine gevallen.Na een korte discussie besluit de man te voet verder gaan naar hun familie om hen te helpen.Voor hij vertrok zei hij tegen zijn vrouw dat ze tussen de achterbank en de stoelen vooraan moest gaan liggen met een zwart deken boven haar zodat niemand haar zag liggen.De man vertrok en keek even terug naar de wagen en het viel op dat er een grote eik langs de auto stond.De vrouw probeerde wat te slapen om de tijd te doden het wachtwoord waren 5 kleine tikjes op de voorruit.Ineens wordt ze wakker door een dof geklop op het dak ze is verstijfd van de schrik en bleef doodstil liggen.Ineens wordt ze wakker gemaakt door een agent die haar uit de wagen helpt.Wanneer ze een paar meter van de wagen gestapt is draait ze zich om.Ze slaakt een bloedstollende kreet,het was een gevild lijk en afgezaagde armen dat was opgehangen aan een tak van de machtige eik en met zijn voeten het dak raakte.Het was haar man.Haar nonkel en tante vangen haar op tot ze terug naar huis kan gaan.Om 5uur stond ze op want ze kon niet slapen en had honger dus ging ze naar de koelkast en viel bijna flauw van het zicht ze zag 2 afgezaagde armen en nog wat resten van wat haar man's gezicht was.Ze schrikt en belt meteen de politie,ze arresteren haar nonkel en tante en vinden de man's kleren,een kruik met benzine en een kettingzaag met een bloederig zaagblad...einde

Aantal keer bekeken: 2534
Waardering: 5.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online