Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

filicia.

U leest om dit moment het verhaal filicia gepost door anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: anoniem
Gepost op: 2011-1-22

Verhaal:

filicia
ik en mijn moeder zaten in de auto het was laat hetr was hard aan het regenen en plots zagen wij een meisje staan ze had een wit kleed aan ik vertrouwde het niet mijn moeder wel dus mijn moeder stopte en zij tegen het meisje stap maar in dat deet ze en ik stelde vragen van hoe oud ze was voor ze woonde en hoe ze heet ze zij dat ze nergens woonde haar naam wist ze niet.
ik kijk weer door het vooraam ik wilde vragen aan haar of ze gestoord was ik naar achter maar ze was weg.
dus ik en mijn moeder gingen naar de politie en vertelden de gehevens en de politie zij dat het meisje filicia noemde en dat ze al 5jaar dood is ik en mijn moeder waren geshokt iedere keer als we daar rijden zijn we doodsbang.

Aantal keer bekeken: 1480
Waardering: 5.40 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online