Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

filmavond.

U leest om dit moment het verhaal filmavond gepost door jessica. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: jessica
Gepost op: 2011-1-14

Verhaal:

filmavond
ik ben Jessica ik ben 18 jaar. Ik was vorige week alleen thuis dus ik had mijn vriend Angelo 19 uitgenodigd.

Ik had wat inkopen gedaan van drank en eten en zette al wat klaar. Er werd aangebeld en ik zag dat het Angelo was.
We hadden nog maar net een week met elkaar dus nog niks gedaan. Ik deed de deur open en liet hem binnen. Hij zei dat een vriend van hem belde en dat die niks te doen had en graag wou komen. Ik zei dat ik dat wel goed vond. We zette de tv aan en gingen rambo kijken. we hadden paar cocktails op en bier en wijn. Het was heel gezellig langzaam begon Angelo me te strelen over me benen naar me kutje. Toen begon die me shirt uit te doen. Mark die vriend van Angelo die was er ook nog steeds en die begon aan me borsten te zitten. ze hadden me helemaal uitgekleed wat ik was kapot en deed niet veel. Angelo begon me te vingeren en hij zei je bent al lekker nat daar. en hij begon me te likken. ondertussen begon Mark aan me tepels te zuigen en in me borsten te knijpen. toen zette Angelo porno op en wou die het na doen. hij stopte zijn pik in me kletsnatte kutje. het was heerlijk. Mark die zat op de bank en ik moest op hem zitten zodat hij zijn pik in mijn kontje kon steken. Het was een geweldige avond zonder dat ik dit alles eigenlijk wou. ze kwamen allebei klaar in mij en het was een lekker gevoel daar binnen. Angelo smeerde zijn sperma over me borsten en begon er aan te likken. Mark ging staan en stopte zijn lul in mijn mond. Ik zei nee dit wil ik niet maar Angelo zei die niet zo flauw. en Mark stopte zijn lul weer in mijn mond. Angelo begon weer te likken en me kutje te strelen ik werd daar zo erg geil van dat ik in eens zo hard aan Mark zijn lul zat te zuigen dat hij hartstikke erg klaarkwam. daarna waren we met zen drieën gaan douche en ging Mark naar huis. Angelo bleef die avond bij me slapen.

Aantal keer bekeken: 4470
Waardering: 4.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online