Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ga niet naar oma.

U leest om dit moment het verhaal ga niet naar oma gepost door daniel duppen. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: daniel duppen
Gepost op: 2011-3-20

Verhaal:

ga niet naar oma
heel lang geleden was er een meisje genaamt rosa ze hadt altijd al het gevoel dat haar oma vreemd was ze werd gepest op school en de dag voor haar verjaardag was ze weer gepest ze ging naar der oma die heel dicht bij school woonde ze vertelde haar over het pesten haar oma zei maak je geen zorgen dat is snel voorbij de volgende dag ging ze naar school en de pest koppen waren weg ze dacht hoe kan dat nou.ze ging naar der oma en vertelde haar over de pest koppen die weg waren de oma zei gefeliciteert en haalde een grote taart waar 13 kaarsjes opstonden ze zong een verjaardags lied maar rosa zat alleen maar naar de kaarsjes te kijken hoe raar en krom ze waren Rosa schrok ze zei oma zijn dat vingers ja zei oma van de pest koppen rosa schrok en werdt lijk bleek ze zei oma maar waarom oma zei omdat ik wil dat mensen jou niet pesten

Waarschuwing als je pest vermoord oma je

Aantal keer bekeken: 2256
Waardering: 6.38 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online