Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

gaan douchen.

U leest om dit moment het verhaal gaan douchen gepost door lisa. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: lisa
Gepost op: 2010-4-20

Verhaal:

gaan douchen
Ik was dit weekend bij mijn vader en in mijn zus haar kast zaten de handoeken. Ik moest van mijn vader douchen en toen ik er helemaal klaar voor was, was ik mijn handdoek vergeten!! Ik vloekte alles bij elkaar.
Ik ging naakt naar mijn zus haar kamer , ze was beneden nog bezig met haar ontbijt . En het is zo klien kamertje dat de pc in het begin sta. Ik pakte de handdoek (gelukkig heeft niemand me gezien) en begon te douchen.


Toen ik helemaal klaar was deed ik mijn kleren aan en liep naar beneden . Mijn zus tegen mij : De webcam sta wel nog aan in mijn kamer!!! Ik vloekte weer alles bij elkaar. Ze voor het ontbijt nog aan het chatten met haar vriendje en die webcam stond nog aan!!

( zou hij mij naakt gezien hebben hopelijk niet)


Aantal keer bekeken: 7589
Waardering: 6.39 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online