Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

gebroken.

U leest om dit moment het verhaal gebroken gepost door chelse. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: chelse
Gepost op: 2011-7-29

Verhaal:

gebroken
18 maart 2011 ,
ik had de perfecte relatie , ik zou niemand anders wille dan yordi , hij was alles voor mij , een maand later ineens boem paf gedaan. We hebben toen een hele grote ruzie gehad , ik heb toen dagen en weken liggen wenen. Ik was kapot. Na een maand was ik er boven en toen ontmoete ik Jasper. Ik was helemaal in de wolke. Alles ging goed tot we samen waren. Hij zat meer bij zijn vrienden en was amper bij mij. Toen dat gedaan was ging ik troost zoeken en ik kwam yordi terug tegen. Ik dacht da alles terug zo ging gaan zoals vroeger. Ik had daar terug seks met. Maar het leek allemaal een leugen. Tomas heeft mij daar heel goed bovenop geholpen. Ik had eindelijk nee kunnen zeggen tegen hem. Ik kon ook niet meer verder. Ik zat in de diepste put die er maar kon zijn. Ik heb me toen op de drugs gegooid en heb men eigen helemaal verkloot , maar toen was Tomas daar voor mij er uit te helpe. Hij was daar om mij te steunen mij hulp te bieden. Een paar weken later begonnen we te sturen. Hij was en is zo geweldig. Ik kan geen betere jongen voorstellen. Toen we meer en meer begonnen te sturen had ik het pas echt door dat hij het is wat ik zoek. Hij is degene da ik voor de rest van mijn hele leven wil. Nu zijn wij samen en ik ben zo gelukkig ik kan geen betere jongen wensen. Ik zie mijn jongen zo graag ! <3 bby iloveyousoomuch 04xjuliix2011 <3 forever miine (l)(l)(l)(l) <3

Aantal keer bekeken: 3050
Waardering: 3.63 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online