Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

geesten oproepen.

U leest om dit moment het verhaal geesten oproepen gepost door sylzoe de graaf. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: sylzoe de graaf
Gepost op: 2011-5-7

Verhaal:

geesten oproepen
mijn vriendin en ik hadden een nieuw spel gekocht. het heette quija-bord en daarmee kon je'geesten'oproepen. we geloofden er niet echt in, maar we hadden het toch maar gekocht, want het kostte niet veel. die avond, toen mijn vader en moeder niet thuis waren,gingen we het spel bekijken. we gingen naar mijn kamer (op zolder)en leesden de handleiding. Oke, eerst moet je je naam zeggen, zei ik en we zeiden onze namen. en nu, vroeg mijn vriendin. nu moet je je vraag stellen en heel stil zijn, sprak ik. ze vroeg hoe ze dood zou gaan en we wachtten gespannen af. plotseling doofden de lichten en verscheen er op het bord de tekst: 07-5-2011. dat was vandaag!! we giechelden(we geloofden het niet) en toen vroeg ik: hoe laat?? even gebeurde er niks, toen werd er op het bord geschreven: 12.01! spookuur!! we keken op de wekker en zagen de tijd:11.59! weer geloofden we het niet, totdat we gekraak op de trap hoorden. vast onze kat, zei ik en deed de deur open om te kijken. ik zag nog net een schim wegrennen, en toen was het donker en stil op de gang. toen sloeg de klok, boiing, boiing, 12x. 12 uur!! nog 1 minuut, zei ze en we doken onder de dekens omdat we toch een beetje bang waren geworden. we hoorden weer geluid achter ons en keken onder de dekens door. ER VERSCHEEN EEN TEKST OP DE MUUR!!! jullie EINDE is NABIJ!!! we gilden en renden naar de muur. de tekst was felrood en nog nat.ik draaide me om en m'n vriendin was verdwenen!! haha, wat een leuke grap, kom maar tevoorschijn! ik leunde met 1 hand tegen de muur en voelde de muur niet, maar huid!! daar ben je, zei ik opgelucht en pakte haar hand. hij voelde koud aan en ik rilde. waarom ben je zo koud?? opeens sprong er 1 lichtje aan, mijn lichtje boven de muur en ik draaide me naar m'n vriendin toe..... ik schrok me rot, want aan de muur hing het lijk van mijn vriendin, opgehangen en onder het bloed! ik gilde, pakte het quija-bord en rende mijn kamer uit. beneden waren de lampen ook uit, en ze dook onder de bank. toen vroeg ze fluisterend aan het bord; zal ik dit overleven? ik wachtte en er verscheen:misschien, kijk maar naast je. ik keek om en zag naast me een witte gedaante liggen, onder de bank! ik gilde, sprong overeind en rende naar de deur. op SLOT!! de man/vrouw stortte zich op me en sleurde me mee,en dat was het laatste wat ik me kan herinneren. toen werd ik wakker op de bank, en ik rende naar mijn kamer. het was vast een droom, want mijn vriendin was weg!! maar waar was ze dan gebleven?? ik liep de trap af en riep haar naam. toen zag ik het bord liggen. ik pakte het op en zag dat er iets op stond!! ......... dit was geen droom, maar je hebt geluk gehad!!!

Aantal keer bekeken: 8429
Waardering: 7.41 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online