Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

geile familie.

U leest om dit moment het verhaal geile familie gepost door Alise Van de Moortele. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Alise Van de Moortele
Gepost op: 2007-7-15

Verhaal:

geile familie
Hallo, ik ben Alise, en dit is mijn waargebeurde verhaal: Op een nacht werd ik wakker door een soort van gekreun. Ik was 12 en wist nog niet echt wat het was. Tuurlijk wis tik wel wat sex was. Dus ik ging op onderzoek, op zoek naar de oorzaak.

IK hoorde de geluiden uit de slaapkamer van mijn ouders komen. Ik gluurde door de deur die op een kier stond. Ik zag mijn moeder die hard genomen werd door mijn vader. Maar wat me verbaasde dat ik 3 personen hoorde kreunen. 'k Keek wat beter en zag dat mijn moeder met ome Filips lul aan 't pijpen was! Mijn moeder begon te schreeuwen: "Neuk me, Neuk me hard."

IK had genoeg gezien en ging terug naar mijn kamer, maar ik stootte op mijn 5 jaar oudere broer. Hij vroeg wat er aan de hand was. "Pa en ome Filip zijn mama aan het neuken" zei ik koelbloedig. Opeens nam hij me bij mijn middel en droeg me naar onze kamer.

Hij deed teder mijn pyjamabroek af en keek naar mijn kutje. "Zozo, daar wordt jij dus geil van, van je moeder zijn neuken?" Ik snapte niet wat hij ging doen. Hij streek met 3 vinger langs mijn vagina. Met zijn tong begon hij mijn klitje te bewerken. Dat voelde heerlijk. Later vroeg hij of ik zijn lul in mijn mond wou nemen en hem wou pijpen.. Ik had dad nog nooit gedaan dus dat wou ik wel doen. Toen ik al een tijdje bezig was hoorde ik hem ook kreunen. Daar werd ik wel geil van! Hij nam zijn lul uit mijn mond en streek met zijn lul rond mijn kut en schaamlippen, en toen stak hij in 1 stoot zijn harde, stijve lul in mijn strakke, maagdelijk kutje en nam me met harde stoten te neuken!!

Mijn ouders moeten het gehoord hebben want ze kwamen de kamer binnen en zagen ons bezig. Ik trok Glenn( mijn broer) van me. Hij sloeg me en zei:"Neuken met je broer?! Eens kijken of je een grote lul ook in dat kutje krijgt. Ondertussen maakte ome Filip mijn kontgaatje nat en stootte ook zij iets kleiner lul erin!
Ook mijn broer bleeg niet droog want mijn moeder vermaakte hem...

Later, wanneer iedereen was klaargekomen, ging ome Filip weg en ging iedereen slapen, nuja, van slapen kwam er niet veel meer...

Aantal keer bekeken: 24999
Waardering: 4.90 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 19 bezoekers online