Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

getikte man ontsnapt.

U leest om dit moment het verhaal getikte man ontsnapt gepost door sara g. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: sara g
Gepost op: 2011-2-1

Verhaal:

getikte man ontsnapt
Er was is een man en een vrouw die naar Frankrijk opreis gaan.Toen ze bij hun hotel aankwamen ging de de man effe naar buiten voor de auto.De vrouw deed de tv aan en keek naar het nieuws"Goedeavond dames en heren we hebben een kleine medeling er is een man ontsnapt uit het gekenhuis ." ze lieten toen een foto zien. Toen was die vrouw van plan om te koken want het was bijna 18:00 . Ze hoorde *drup drup drup* ze keek en de kraan was niet goed toe. Dan hoort ze weeral *drup drup drup* maar deze keer kwam het van buiten dus ze besloot naar buiten te gaan . ze zag bloed op hun auto liggen. De kop van haar man lag het balkon en zijn lichaam op de grond.Dan hoort ze :"hahaha." Ze ziet de getikte man en dan tjaka haar kop er van.De politie heeft daarna de getikte man gevonden en voor eeuwig opgesloten.
EINDE MUHAHAHAHAHAHA XD

Aantal keer bekeken: 1893
Waardering: 1.92 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online