Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

gevangenis liefde.

U leest om dit moment het verhaal gevangenis liefde gepost door nancy beloud. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: nancy beloud
Gepost op: 2008-6-4

Verhaal:

gevangenis liefde
Ik leerde hem via een vriendin kennen.
eerst vond ik hem maar niks, de eerste keer dat ik hem zag, maar wie had ooit geweten dat ik meer dan 3 jaar met hem liefde en leed ging delen. Ik bezocht hem de eerste maanden gewoon door elkaar te leren kennen en na de eerste maanden voelde ik wel hoe echte liefde voelde, het was zalig dioe vlinders in mijn buik!!!Na een paar maanden was ik zot van hem, ik weet nog mijn eerste kus. Ik weet nog dat ik hem begon te kussen hij werd gewoon gek! En hij kuste me hevig terug,ik voelde midden van die bezoekzaal gewoon zijn harde zeg.Oh ik flipte gewoon op hem ik kon wel zakke op de grond. En de moment dat ik uit de zaal vertrok na het bezoek kreeg ik altijd tranen, is dit hoe echte liefde aanvoelt?Niet zonder die persoon kunnen? Ik miste hem wel, hij zat tussen 4 muren en ik was buiten. Swat maanden gingen voorbij en ik zag hem veel en we schreven elkaar dagelijks, tot hij van onderwerpen begon te veranderen, zoals SEX natuurlijk. en we spraken veel over sex en schreven veel sexfantasietjes naar elkaar, inderdaad we waren gewoon aan het smelten van de goesting.Op een dag vroeg hij me gewoon vlak af of ik zin had om ongestoord bezoek te nemen met hem, ik twijfelde heel hard ik was namelijk nog maagd had nooit zoiets gedaan. Mar ik was zooo verliefd dat ik gewoon vlakaf ja zei en op zijn vraag direct antwoordde!
Een week nadien was het zover ik had ongestoord bezoek, zooo zenuwachtig als ik was, maakte ik het bed op en deed mijn trui en broek al uit. Opeens kwam mijn schatje achter me aan met zijn grote mannelijke handen pakte hij me op en begon me te tongzoenen, het was zo passioneel ik werd er gewoon gek van, hij begon me te zoenen aan mijn hals, hij trok mijn bh uit en ik begon zijn kleren uit te doen. We waren zo geil van de goesting, echt waar. Hij trok mijn slipje uit. Mijn sexy lingerie was heel snel op de grond belandt... Ik begon hem ook heel snel uit te kleden zijn broek en hemd uit, zijn boxershort en schoenen. Hij was zo stijf die paal van hem. Ik bleef hem zo geil als iets aankijken van kop tot teen en hij mij ook, we waren zo verlegen maar te gelijkertijd wilden we elkaar bespringen!We gingen zo naakt als iets heel zachtjes op het bed liggen, ik vroeg hem heel zachtjes te zijn voor me omdat het mijn eerste keer was.
Maar hij was zo attentvol hij begon me heel teder te tongzoenen en in mijn hals te kussen.Hij begon mijn borsten zachtjes te kneden, ik kreeg het al vlug warm. Het voelde echt zalig aan.Dan begon hij me zachtjes te kussen op mijn borsten, op mijn buik en dan kuste hij mijn kut, ik was in de zevende hemel. Dan begon hij me daar te beffen en te vingeren te gelijk.Mijn poesje werd gewoon weg nat nat nat! Ik kon ni meer. Hij begon me verder te beffen met mijn benen op zijn schouders, hij zei dat ik gewoon moest relaxen. Dan begon hij me harder en harder te vingeren.
Hij vroeg of het pijn deed want hoe natter ik werd hoe minder pijn ik zou hebben.Dan kwam hij op mij liggen, kuste hij me teder en probeerde hij zijn harde paal in mij te steken. Ik flipte gewoon, en opeens ging hij in mij. Ooh het deed zo'n pijn maar tegelijkertijd voelde het zo goed aan. Hij begon me kleine voorzichtige stootjes te geven.De tweede en derde keer was het ook nog een beetje pijnlijk.Maar daarna werden zijn stoten langer.OOOh het was echt zalig!Naarmate werd ik beter en kon ik meer aan. Hij was ook de eerste waar ik zoveel dingen mee heb gedaan. Naarmate de maanden voorbij gingen heb ik veel gedaan met hem. 69- standje, zijn harde lul leren pijpen,op zijn hondjes neuken,paardje rijden ( hij zit op mij of ik zit op hem), staand neuken, in de douche, op een stoel neuken, of de positie waar ik op mijn rug lig met mijn benen op zijn schouders (geloof me en dan voel je een dikke lul zoals de zijn echt to in je baarmoeder)of hij pakte me op tegen de muur en neukte me. Maar het beste was de lekkere harde stoten die hij me gaf en dat we dan tegelijkertijd klaarkwamen en anale harde seks. En ook zijn lul pijpen vond ik ook best leuk.
Dat waren de dagen toen hij vastzat. Een echt seksbeest was hij, ik kreeg maar niet genoeg van hem en hij ook niet van mij, we waren stapelverliefd.Maar hadden ook zo onze hevige ruzies. Maar die maakten we dan goed met een partijtje seks en dan opeens was alles vergeven en vergeten. Het was precies of we verslaafd waren geworden aan elkaar en aan de sex. Toen kwam hij na een lange 2 jaar vrij. Ik was dolgelukkig, en hij ook. Hij sprak zelfs over trouwen, ik wou het ook wel maar toch alles was zo anders. Hij deed anders. Alhoewel de seks nog altijd extreem goed was!! Dat had en zal hij nooit verleren.als we ergens naartoe gingen hadden we seks in de trein, in zijn auto,in de badkamer, in zijn appartement, op de wasmachine, op de eettafel, gewoonweg alles en overal! Zalig gewoon. Maar zoals het spreekwoord luidt " mooie liedjes duren niet lang. Een paar maanden daarna ben ik te weten gekomen dat hij wel nog met mij wou zijn, maar hij zat op een ander. En het ergste van al hij zat weer aan de drugs! Voor mij was de kous af! We hebben toen nog een keer sex gehad maar er viel niks te redden, niks...
Ik zal de sex missen met hem want hij en zijn lul waren gewoonweg overheerlijk, echt waar. En het erge is heb sindsdien niets meer gehad. Maar het kon gewoon niet meer verder zo...


Aantal keer bekeken: 12804
Waardering: 4.51 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online