Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

gevecht in het bos.

U leest om dit moment het verhaal gevecht in het bos gepost door gevecht in het bos. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: gevecht in het bos
Gepost op: 2007-4-18

Verhaal:

gevecht in het bos
Ik reed zoals elke dag door het bos en ik voelde me daar helemaal op mijn gemak. Maar die bewuste vrijdag was het anders: ik werd gevolgd! Niet door zomaar iemand maar door 3 klasgenoten: bruno en zijn hielenlikkers. BRuno was een nogal sterke jongen met een grote bek waarnaar iedereen luisterde. Hij pikte er altijd de zwakke en pestte ze totdat ze bijna een inzinking kregen en moest veranderen van school. Ik, en nog een paar, hadden nog nooit meegelachen of meegedaan aan deze pesterijen. We werden wel met een scheef oog bekeken door bruno maar hij liet ons met rust. Maar er kwam een dag dat iedereen naar bruno luisterde en hem slaafs volgde, behalve wij en dat zinde hem niet. Dus begon hij langzaam aan het kleine groepje 'opstandelingen' eruit te pikken. Bij mij was het begonnen 2 weken. Nu achtervolgden ze mij omdat ik een paar maten van bruno in elkaar had geslagen toen ze mijn gsm probeerden af te pakken. Ik fietste voor dood maar ze kwamen steeds dichter. Ik zag nog maar één uitweg: de beschermde weide waarop de geiten en schapen graasden. Ik liet mijn fiets vallen, griste vlug mijn 50cm stalen lat mee (die stak altijd half uit mijn boektentas omdat hij er niet inpastte) en rende door de doornstruiken waarbij ik mijn kleren scheurde en sprong over de schutting. Het eerste maatje van bruno zat me al op de hielen, het was magere jan zoals we hem noemden: hij was enorm mager en lang en kon lopen als geen ander. Toen hij me in mijn kraag greep nam ik de lat stevig vast en knalde hem keihard in zijn gezicht. Hij greep met beide handen naar zijn neus, die waarschijnlijk gebroken was en ik rukte me los en plantte mijn linkerschoen in zijn maagstreek. Hij klapte dubbeltoe en ik spurtte weer weg maar vooraleer ik goed kon weg komen stond bruno zijn tweede maatje, een kleine forse zwartharige macho, vlak voor me (hij had waarschijnlijk een kortere weg genomen. Ik wilde me omdraaien maar daar stond bruno met een flikkerend knipmes in zijn handen en met een fijn lachje rond zijn lippen. Ik verkoos een blauw oog boven een messteek en stormde vooruit om de macho aan te pakken. Ondanks dat deze verrast was slaagde hij er toch in om me een paar stevige opdoffers te geven maar toen ik mijn linkerknie tussen zijn benen knalde ruimde hij toch baan. De macho lag nog maar net op de grond te kronkelen toen ik een scherpe pijn in mijn rechterbovenarm voelde. ZOnder verder te twijfelen nam ik de lat in mijn linkerhand en ging bruno te lijf. Hij wist precies drie uitvallen te doen: bij de derde sloeg ik met alle macht die in mijn linkerarm te vinden was zijn pols aan gort. Hij schreeuwde het uit en liet het mes vallen. In een fractie van een seconde greep ik het mes en stak toe: recht in de borstreek. Nahijgend en nog volledig in trance belde ik een ambulance en toen viel ik flauw. Ik werd pas wakker in het ziekenhuis met een agent naast me. Ik vertelde, zo goed als ik kon, het gebeurde en viel toen weer in een onrustige slaap.

Aantal keer bekeken: 3436
Waardering: 5.71 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online