Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

glaasje draaien echt of niet?.

U leest om dit moment het verhaal glaasje draaien echt of niet? gepost door nikita. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: nikita
Gepost op: 2011-7-14

Verhaal:

glaasje draaien echt of niet?
op een vrijdag ging ik bij een vriendin slapen met nog een meisje we hadden afgesproken glaasje te draaien haar ouders waren er niet dus ze wisten er ook niks van we trokken allemaal onze pyjama aan en knipte kleine kaartjes met daar op het alfabet en ja en nee we waren 1 minuut stil en zeiden het
woord we begonnen en stelden vragen toen moest een van mijn vriendinnen naar de wc ik en mijn andere vriendin gingen verder op eens horden we een harde gil ik en mijn vriendin rende naar beneden daar zagen we haar op de grond liggen ik begon rond te kijken want ik hoorde een geluid opeens zei mijn vriendin kijk uit!!! ik bukte snel ze zei dat ik het huis uit moest rennen dat deed ik ze rende achter me aan we rende snel naar huis ze heeft we nooit verteld wat ze zag en ik heb nooit meer glaasje gedraait

Aantal keer bekeken: 3474
Waardering: 5.14 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online