Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

goodby my lover 9.

U leest om dit moment het verhaal goodby my lover 9 gepost door j. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: j
Gepost op: 2010-7-14

Verhaal:

goodby my lover 9
Even neem ik in overweging of ik mam de ware reden zal vertellen van onze ruzie. Over mijn verliefdheid op Tim. Toch besluit ik om het maar niet te doen. Ze heeft het al moeilijk genoeg. We spreken af, dat ik deze week bij haar kom eten. Ze lijkt te begrijpen dat ik nog tijd nodig heb om weer helemaal thuis te komen wonen.

Als ik bij Manon voor de deur sta moet ik even slikken. Wat tref ik aan? Een zoenende Tim en Manon? Ik kan er niets aan doen, maar ik voel me verraden door Manon. Hoe lang is de romance tussen haar en Tim al aan de gang? Of weet ze nog nergens van? Als ik de woonkamer binnentreed zitten Tim en Manon tegenover elkaar. Muziekje op de achtergrond, twee glazen rode wijn op tafel en de kaarsjes branden. Dit zegt niks, want Manon houdt ervan om het gezellig te maken.

Manon moet grinniken om mijn speurende blik. "Hoi. Je lijkt wel een rechercheur die op de plaats van delict verschijnt! Je kijkt zo spiedend rond! Wil je wijn?" "Nee, doe maar een glas water. Bij mam heb ik ook al wijn gedronken," antwoord ik een beetje stug. Als we alledrie zitten neemt Tim het woord. Hij noemt meteen het beestje bij de naam en vertelt, dat het inderdaad klopt, dat hij geen gevoelens meer heeft voor mam. Hij is daar een tijdje geleden al achter gekomen, maar heeft zichzelf daarin ook voor de gek gehouden.

"Alles was al geregeld. De uitnodigingen verstuurd. Jij en je moeder waren altijd de beste maatjes. Door mijn tussenkomst ontstond die verwijdering tussen jullie. Dat vond ik al moeilijk genoeg. Moest ik dan ook nog eens je moeder in de steek laten?
Gelukkig kwam ze er zelf achter. Maar ze trok meteen de conclusie, dat ik verliefd zou zijn op Manon. Dat is dus niet zo," besluit Tim, terwijl hij een slok wijn neemt.

Ik durf niets te zeggen, maar voel me enorm opgelucht. Gelukkig, Tim is niet verliefd op Manon. "Ik begrijp het wel hoor, dat je moeder denkt, dat ik verliefd ben op Manon," gaat Tim verder. "Normaal gesproken, als er vriendinnen langskomen, dan bemoei ik me er niet zo mee. Dat zijn vriendinnen van je moeder, ik heb daar niet zo veel mee. Als Manon langskwam, dan ging ik er wél bij zitten. Zij kwam namelijk met nieuws over jou!"

Ik denk het te begrijpen. Hij wilde natuurlijk zó graag, dat het goed zou komen tussen mam en mij, dat hij benieuwd was naar de laatste berichten. Ik vertel aan Tim en Manon hoe het gesprek tussen mam en mij is gegaan. Dat ik deze week nog bij haar ga eten en binnenkort toch maar weer terug naar huis ga. Manon en Tim zijn blij om dit te horen. Het wordt nog gezellig ook. Chips op tafel, muziek draaien en dan is het ineens twee uur. Hoog tijd om naar bed te gaan.

Tim staat op en rekt zich uit. Manon neemt afscheid van Tim en loopt met de glazen naar de keuken. Ik ben dus genoodzaakt om met Tim mee te lopen naar de gang. Hij trekt zijn jas aan en doet de voordeur open. Dan draait hij zich om en kijkt me ernstig aan. "Zie ik je nog eens?" waag ik, met een trilling in mijn stem. Hij lacht. Dan voel ik een vlinderlicht kusje op mijn lippen. "Wij houden zeker contact," antwoordt hij.
Dan verdwijnt hij in de duisternis van de nacht.

Aantal keer bekeken: 1799
Waardering: 7.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online