Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

griezel gedicht!.

U leest om dit moment het verhaal griezel gedicht! gepost door peternn. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: peternn
Gepost op: 2011-8-26

Verhaal:

griezel gedicht!
een gedicht:

op een koude duistere nacht,
was Marieke alleen thuis en ze was nog maar acht.

ze was wel een beetje bang, want ze hoorde geluid vanuit de achteringang.

Marieke durfde niet te gaan kijken, want ze was bang dat ze uit angst zou gaan bezwijken.

opeens zag ze iemand in de deuropening staan, ze was bang dat hij haar zou afslaan.

ik ga je vermoorden zei de man, en hij pakte een mes zo snel als hij kan.

Haar ouders kwamen thuis toen het al te laat was,
ze lag op de grond omringd door een grote bloedplas.


Aantal keer bekeken: 10544
Waardering: 5.51 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 26 bezoekers online