Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

groene ogen en een scheve lach.

U leest om dit moment het verhaal groene ogen en een scheve lach gepost door falak jantje. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: falak jantje
Gepost op: 2010-7-19

Verhaal:

groene ogen en een scheve lach
Het was mijn 2e week op school en de hele school wist al wie ik was. Er was ook heel wat gebeurd in de eerste week he. FF in het kort: maandag was mijn eerste dag, ik had nog geen vrienden en toen een -best wel mooie- jonge mij vroeg hoe ik heete...zei ik op mijn fliterige manier: 'Elina marelda' hij lachde. 'Wat een mooie naam...van een mooie dame' ik bloosde..vooral nadat hij mij een knipoog gaf. wauw wat een mooie eerste dag dacht ik bijmezelf. Terwijl ik daar stond te praten met deze jonge, zag ik dat bijna de hele school mij aanstaarde. Oke, ik geef het toe ik had dan ook gewaagde kleren aan...maar zo erg was het ook niet meer. Misschien kwam het doordat ik met deze jonge aan het praten was. Ik zei snel doei tegen hem en liep verder. Die dag had ik twee aardige meisjes leren kennen. Een daarvan van roos...en toevallig had roos roze haren. Ze vertelde dat mensen dat vaak lelijk vonden maar ik vond het prachtig. Het andere meisje was Maria, ze had mooi dik bruin haar. Maria was half Italiaans...en dat vond ik geweldig. Ik was ooit in Italie geweest en..wow wat hadden ze daar tog mooie jongens. De volgende dag (dinsdag dus) kwam ik met een goed gevoel naar school..ik had twee vriendinnen gemaakt en geflirt met een best wel mooie jongen...precies op dat moment, terwijl ik aan het lopen was kwam een meisje met perfect blond haar voor me staan. 'Hoi!' zei ze op een arogante manier..aan haar linkerkant stond een mooi meisje met goud-kleurig huid en licht bruine ogen. En aan haar rechterkant stond een meisje met korte zwart haar. Voordat ik iets kon zeggen..ging de carmen electra kloon verder: 'Ik ben Honey...de mooiste meisje van deze school..ik heb gehoord dat je nieuw bent en je naam iets van aleeeena is' (ik lieg niet ze sprak men naam egt zo uit) 'Het is Elena...en ja ik ben nieuw!' zei ik net zo arogant terug...ik wou verder lopen maar ze kwam weer ik mijn weg te staan. 'Luister dan...' zei ze en ze kwam dichterbij me staan...'ik heb gehoord dat je gistere met mijn vriendje aan het flirten was...' ze was nu zo dichtbij dat ik de macaroni geur uit haar mond kon ruiken. 'Heb je macaroni gegeten?' vroeg ik haar. ze deed een stap naar achteren...'Hoe weet je dat?' zei ze toen verbaasd...ik begon te lachen. En toen keek ze me boos aan. 'Ik meen het...als ik je nog een keer zie praten met mijn vriendje dan ben je dood!'

Aantal keer bekeken: 2199
Waardering: 4.10 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online