Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

groepsverkrachting in het bos.

U leest om dit moment het verhaal groepsverkrachting in het bos gepost door zeg ik niet want dan weet jij het ook. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: zeg ik niet want dan weet jij het ook
Gepost op: 2011-3-22

Verhaal:

groepsverkrachting in het bos
ik ben een gezonde vrouw van bijna 31 die veel van sex houdt en natuurlijk ook erover fantaseer,maar wat ik helemaal het einde zou vinden is om mijn vriend eens even lekker anaal te pakken,helaas wil hij hier niks van weten.

dus op een dag gaf ik hem een drankje en drogeerde hem,en nam hem mee in de auto naar het bos.en bond hem vast aan een boom met zijn broek op zijn enkels.ik had een paar mannen geregeld die hij vaag kende en die hem ook een geile kont vonden hebben,en die hebben hem lekker anaal verkracht.

eerst vondt hij het niks en stribbelde tegen.daarna vondt hij het megageil en schreeuwde van genot,een andere man trok en zoog heerlijk aan zijn pik ik keek naar dit geile tafereel en toen...


spoot hij zo tegen mijn tieten aan.
en ik kwam ook klaar.

we waren nog veel in het bos te vinden na die keer...

Aantal keer bekeken: 27516
Waardering: 1.46 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online