Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

groot verlangen naar mijn ex.

U leest om dit moment het verhaal groot verlangen naar mijn ex gepost door chirin. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: chirin
Gepost op: 2008-9-11

Verhaal:

groot verlangen naar mijn ex
Ik ben nu al meer dan een jaar getrouwd met Gian ( een italiaan). Ik ben wel nog jong ( 25 jaar). Maar ik kon mijn ventje niet weerstaan,hij is een schat van een vent en ons sexleven gaat heeel goed maar toch ... ik dacht nog veel aan mijn ex, aan ryan ( hij is een braziliaan).

Ik had heel wat meegemaakt met mij ex. hij had me veel aangedaan maar ondanks alles zal ik nooit vergeten wat voor een genot ik voelde bij hem, hij was niet alleen mijn eerste maar gewoon hij had passie veeeeeeel passie.als we de lakens deelden was het explosief maar qua relatievlak en de omgang was hij de grootste smeerlap die er rondliep.
En die liefdesliedjes duren niet lang.

Swat,de dag dat ik weer zat te dromen over hoe t was vroeger gaf mijn man me een zoen, werk maar goed hé schatje vanavond heb ik een verrassing voor je.ok schat dikke xx antwoordde ik afwezig.

Ik had niet veel werk dus nam ik een halve dag en trok ik even de stad in ik wou een paar sexy strings kopen bij "victoria secrets" zodat ik ook mijn man zou verrassen deze avond ;-)

zo gezegd zo gedaan, maar net voor ik de lingeriewinkel binneging, kon ik mijn ogen niet geloven.
Wat was ik blij dat ik er die dag heel goed uitzag! Een mooie kokerrok die lekker spannend zat, hoge pumps en een spannend sexy blousje erboven op en een paar knopjes los. Maar goed ook! Hij kwam mijn richting ingestapt, ik wou doorstappen maar hij pakte mijn hand heel hard vast trok me naar hem en fluisterde dat hij vond dat ik er lekker uitzag.Het was mijn ex! Hij vroeg of ik wou dineren met hem waar niet veel mensen konden luistervinken. Pff ik wilde niet maar ik kon het niet tegenhouden en voor ik het wist zei ik ja. We gingen iets drinken bij "de zilveren schotel" t was daar wel gezellig.We bestelden wat om te drinken en te eten werd nadien wel gebracht.

Hij kwam naast me zitten en wou me kussen, ik draaide me om ik wist naar wat dit ging leiden.Toen zei hij ik wil je terug, ik heb je zo gemist.Ik kan niet zonder je leven, ik kan het echt niet aan dat een andere man je knuffelt en aanraakt en kust. ik wil de enige zijn dat dat kan doen!

Hij trok me dicht bij hem en begon me te kussen. Eerst deed ik het met tegenzin maar even later beantwoordde ik zijn lekkere hete passionele tongzoen innig terug.

Ik vroeg hem waar het toilet was hij zei ik zal je de weg wel tonen.Hij volgde me helemaal het toilet binnen.
Hij vroeg of ik het ook zo warm had en of ik nog altijd zo geil en heet stond als al die jaren en hij duwde de deur van het toilet open. en we kusten verder. Je deed de deur op slot en je likte mijn oor en vroeg heb je zin om te neuken, want ik wil niks liever dan te voelen wat ik al jaren heb gemist! Alleen zijn woorden al ik werd er gek van!Dan opeens keken we elkaar aan. Hij kleedde zich uit en ik deed hem precies na. IK liet mijn rokje zakken, hij zen broek. Hij trok zen hemd uit zodat ik zen lekkere bruine borstkas eindelijk kon zien hmmmm. Ik deed mijn blouse uit en hij kon mijn mooie ronde borsten zien gehuld in een sexy bh'tje.

Hij kon niet meer en trok me naar hem toe en zei je kunt je niet inbeelden hoelang ik heb verlangt naar jou. Toen ik je daarstraks zag staan, ik kon mijn ogen niet van je weghouden. We kusten elkaar. Hij ontdeed me van mijn bh en pakte mijn borsten vast en likte er gretig aan, wat heb ik deze twee ook gemist.Daarna trok hij mijn string kapot. Hij vroeg me om op de wc te zitten.Hij bukte zich en begon me gretig te beffen en kneedde mijn borsten ik werd er behoorlijk geil van, want ik begon al zachtjes te kreunen. Ik weet dat hij daar op kickte maar ik genoot ook van het liefdesspel die hij op die moment met mij speelde. Dan likte en beet hij zachtjes aan mijn tepels en begon mijn kutje lekker en hevig te vingeren!Oh ja oh kreunde ik, vinger me harder ik kom bijna klaar! Hij zette zijn mond dicht tegen mijn klitje en ja hoor ik kreeg de hevigste orgasme sinds jaren! en hij likte gretig mijn kutsappen van mijn klitje. Hij hielp me recht en zei jij bent mijn sletje. En ik lachte maar wat terwijl ik zijn ballen vastnam. Hij fluisterde in mijn oor, nu is het jouw beurt sletje geef me de beste pijpbeurt die je maar kunt. Ik liet zijn onderbroek zakken tot op de grond. En zag dat zijn pik al een beetje stijf begon te worden dus ik had mijn werk al half gedaan ;-) dan deed ik een lapdance op z'n schoot waar hij al behoorlijk gek van werd. Dan zakte ik door mijn knieen en nam zijn pik geheel in mijn mondje en nam het in me met diepe halen en sneller en sneller. Tot ik hem hoorde zeggen te qiuero oooh chirien, ik wil je neuken je maakt me zooo geil!! ik kom bijna klaar en ik zei spuit alles maar op mijn borsten en in mijn mond ik zal het wel opvangen.Dan spoot hij wel meerdere keren op mijn borsten terwijl ik er lekker in kneedde en ik likte zijn lekker gonzende dikke en lange pik lekker schoon. Hij bleef zitten nam me bij de hand en zei nu gaan we neuken sletje ik wil je in me voelen en we gaan neuken alsof we nooit iets anders hebben gedaan! we kusten elkaar weer heel intens en hij zei kom op me zitten en dan kun je op mijn cabajo (paardje) rijden. Ik pakte zijn dikke pik en zette deze richting mijn grotje zodat hij niet zou missen. Hij drong tot me binnen.Ik kon niet meer hij maakte me al zo geil dat mijn kutsappen al tot mijn knieen dropen. IK stootte hem mijn richting in en kuste en omhelsde hem innig hij deed net hetzelfde. Likte mijn oor tegelijkertijd en zei oooh je bent echt een lekker geil sletje echt ik kan zo uren doorgaan met jou. Ik bleef hem maar berijden en hij trok me ook met hevige schokken naar hem toe tot we aan ons hoogtepunt kwamen en we hevig kreunde en klaarkwamen, hij spot diepe stralen in me en kuste me hevig. OOh je bent echt een geil wijf.Ik wil je voor me zelf je bent van mij zei hij.
Dan gaf hij me een klets op mijn gat en zei daar wil ik ook wel eens in. Ik zei binnekort choeke.
We stonden op en fatsoeneerde ons.We kleden ons aan en ons eten werd geserveerd. We aten gezellig, en hij vroeg wil je met me meerijden ik wil je nog voor me alleen hebben. ik antwoordde hem in zijn oor: tuurlijk schatje ik krijg ook maar niet genoeg van jou als ik je zie en kneep in zijn ballen. Hij werd letterlijk gek op die moment. Nog geen 10 minuten nadat alles op was zei hij kom want ik kan echt niet wachten om je nog eens goed te nemen. Hij zei ik ontmoet je aan de achterkant van de parking. En na ons pleziertje thuis breng ik je weer hier zodat je naar huis kunt rijden. Op de parking kwam hij met zijn golf 4 angereden. Mooie ruime auto antwoordde ik. Hij lachte en zei als je wilt kunne we hier nog eens... en ik antwoordde nee nee ik kan wel wachten, jij kunt echt niet wachten he. :-) hij zei op jou zal ik altijd wachten. In zen appartement aangekomen vroeg hij of ik even in de logeerkamer wou wachten en me geheel wou uitkleden zodat hij het in de woonkamer lekker gezellig en romantisch wou maken. Ik vond dat keilief dus ik zat rustig te wachten in de kamer. Ik ontdeed me weer van mijn kleren. En stond daar poedelnaakt maar ik had mijn strings van victoria secrets nog in mijn zakje dus deed ik er al een aan. Vijf minuten later kwam hij me halen deed een blinddoek rond mijn ogen en deed deze dan weer even los zodat ik de woonkamer kon zien. Hij had alles vol kaarsen gezet en op de eettafel lag er fruit gesneden en een bus slagroom.Hij had er zijn werk van gemaakt. Het was wel keiromantisch!
Dan zei hij schatje ik ga die blinddoek terug doen bij jou. Ik wil je nemen echt waar maar eerst gaan we ons wat amuseren, maar je moet me laten doen. Het enige wat je moet doen is je helemaal geven aan mij. Ik zei ok zal ik zeker doen. Hij legde me op de tafel en begon me te kussen aan mij oren,aan mijn lippen, aan mijn borsten die hij kuste likte en kneedde. Ik werd helemaal gek van het voorspel alleen al! Dan gaf hij een stuk fruit in mijn mond en zei me wat heb je juist gegeten? Ik zei een druif. Hij zei ja juist ze zijn zo lekker rond zoals je borsten. Dan opeens spoot hij wat slagroom op me en legde hij wat fruit op mijn borst. Hij at het op als een beest en likte me ook heel gretig af. Hmm lekker wild zei ik! Hij zo wacht maar tot ik klaar ben met jou schatje je gaat blijven komen!Hij vroeg me je borsten zijn wel voller geworden. Ik pakte ze vast en zei ik heb een operatie gedaan, het is nu een D-cup lekker hé zei ik.

Hij pakte me op en duwde tegen de muur.Begon me te liken aan mijn nek, ooh wat maakte hij me zooo geil! Dan likte hij mijn borsten nogmaals en beet in mijn tepels tot ze echt stijf waren en ik zo geil als boter!

OOh riep ik je maakt me heet! ik wil die kleren van je lijf rukken zei ik. En we kusten elkaar heel passievol. Zo passievol dat ik van de kus alleen al moest kreunen. Want ik voelde zijn pik tegen me toen hij me zo oppakte en ik voelde dat hij stijfstond.

Ik zei kom we gaan zo neuken.Hij zei ok sletje ga je gang, ik kan ook niet wachte tot ik dat geil kutje van jou voel! Dus zo gezegd zo gedaan. Ik deed zen gulp open terwijl hij me zo oppakte tegen de muur. Ik liet zen broek zakken en zen onderbroek. En daar zag ik zijn lekkere lange stijve pik. Ik zei waar wacht je op steek uw geile pik in mijn poes want ik kan niet meer wachten hij kuste me innig en stak met een harde stoot zijn lul naar binne. Zo voelde ik hem echt heel diep in me zeker nu hij zo lekker geil was en zijn pik zo stijf als een stok. OOOh JAH JAH RYAN neuk me harder! Ik wil de 4 hoeken van deze kamer zien!! Aaah ja ja neuk me! Hij antwoorde oh daarom heb ik je graag, omdat je het graag hebt om hard geneukt te worden! OOOh je bent echt een zalig sletje zeg, ik hou ervan om je te rammen! dan voel ik me echt de koning te rijk!! AAAAH JAAAAAAAA! We kwamen alletwee tesamen klaar het was gewoon zalig. Dan zei, schatje je denk toch niet dat dit alles is.We gaan heel het boek van de kama sutra beoefenen vandaag je gaat echt voldaan zijn geloof me maar zei hij. Ik zei hoe hou je het zo lang vol met een stijve pik? hij zei met zo'n sexy lijf als dat van jou word ik al geil maar van ene viagra pil kan ik heel de dag doorgaan. Ik vroeg hem wat heb je nu weer in petto voor me, mi amor? Hij zei ik word nog geiler als je in het spaans praat sletje, hmm. Hij likte aan mijn oor en mijn nek. Hij weet dat ik daar wild van word. Hij vroeg me dan om met mijn handen tegen de muur te staan,zodat ik kon steunen. En voorover gebogen met mijn kont omhoog en benen gespreid.Ik wil je in je kontje neuken, mag ik vroeg hij me? Ik zei ga je gang leef je uit. Als je belooft me daarna met dit standje ook langs mijn kutje neukt. Tuurlijk zei hij, zeker en vast maar eerst is het de beurt aan je lekkere kontje. Eerst maakte hij me geil door me te likken aan mijn anusje, en dan smeerde hij er wat glijmiddel aan zodat hij pijnloos kon neuken. Dit gaat even pijn doen zei hij maar ik zal voorzichtig zijn.Hij ging in me en inderdaad ik schreeuwde het inderdaad uit, maar daarna zaten we gewoon als beesten te neuken. OOOOh! riep ik. Dit is nog zaliger dan langs mijn kut geneukt te worden. Jah ga verder, oh ja aaaah!! IK zei mag ik even rusten. Ik kan even niet meer. Dan zei hij als je rust ga ik mijn belofte nioet nagaan. Dat wou ik natuurlijk niet dus ik bleef staan. Eerst vingerde hij me even en dan stak hij zijn dikke lul er in een stoot in. AAAh riep ik dieper rayn dieper!!! aaah neuk me hard! harder harder!! Echt zo passievol hebben we het zelfs niet gehad toen we samen waren, op sexvlak waren we het perfecte koppel maar niks was minder waar. Na de lekkere sexbeurt zei hij dat hij dit zeker nog eens over wilt doen. Dat ik zen sexvriendinneke moet blijven zei hij, want dat er geen leven is zonder mijn genot te delen! Ik vond het best een lief compliment. We kleedden ons om en hij bracht me naar de parking om 5.30u ik zou een half uurtje later thuis komen dat komt goed uit dacht ik.

Ik gaf hem mijn nummer en hij de zijne. En hij kuste me nog eens heel intens als afscheid. Echt waar nu pas besef ik wat ik heb laten gaan.

En zo verliep ons afscheid de eerste keer. De keren daarna waren nog heftiger een keer op zen hondjes ne keer in de douche, kortom we konden niet meer zonder een keer in de week te neuken met me! Dus ik kreeg niet enkel sex van mijn man maar ook van mijn passievolle ex.

wordt vervolgdAantal keer bekeken: 2492
Waardering: 3.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online