Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

gruwelijke cake .

U leest om dit moment het verhaal gruwelijke cake gepost door M.. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: M.
Gepost op: 2009-8-22

Verhaal:

gruwelijke cake
Waarneer een Amerikaanse jongen tijdens een vakantie verliefd word op een Italieaans meisje,duurt het niet lang voordat de jongen besluit te emigreren naar Italie.
Omdat Bellen Vanuit Italie erg duur is houden ze contact door zijn ouders postpakketjes en brieven te sturen.
Op een dag, Krijgen de jongen en zijn vriendin een brief. het blijkt van zijn ouders te komen. Er zit alleen geen postzegel op maar een vage blauwe veeg. Als ze de broef openen blijkt er een papier in te zitten met daarop een paar druppels bloed. Meer zit er niet in. De jongen en zijn vriendin schrokken heel erg. Ze belde gelijk naar het huis van zijn ouders. Er werd maar niet opgenomen. Ze bropeerde telkens te bellen maar er werd niet opgenomen. Elke dag proberen ze zijn ouders te berijken maar het lukt maar niet. Ze sturen een brief met wat ze hebben ontvangen en wat het te betekenen heeft. De broef blijft onbeantwoord. Een week later beld opeens de moeder van de jongen op met heel slecht nieuws. Zijn vader lag opeens dood op de grond. Er word nog onderzoek gedaan naar hoe het komt. Als de jongen vraagt naar de brief,weet ze nergends van. En tog is hij wel van hun volgends die brief. Ook de moeder heeft geen brief van hun ontvangen en de telefoon is niet gegaan. De jongen snapt er niks van en besluit een DNA test te laten doen want hij wil weten van wie het bloed is. Een paar druppels bloed blijken van zijn vader te zijn. En een paar druppels bloed die op een ander deel van het doekje zitten. Blijken tot zijn grote verbazing van hemzelf te zijn. Hij kan zich niet herinneren dat hij zijn bloed erop heeft laten vallen. Hij snapt er totaal niks meer van. Hij,zijn vriendin en zijn moeder worden bang. Hoe komt dat bloed erop? wie heeft het verstuurd? waarom is zijn vader opeens dood?
na veel politie onderzoek weet men nogsteeds niet hoe zijn vader kwam te overlijden.
Het is èen groot raadsel.
De jongen en zijn vriendin nodigde zijn moeder uit bij hun thuis,in Italie.
Ze wouden praten en misschien naar iemand toe die met geesten kon praten. En dan vragen naar zijn vader. En dan om uitleg vragen.
Zijn vriendin had een dinee klaargemaakt met Italiaanse kruiden.
Toen zijn moeder aankwam hebben ze veel gepraat en besloten nog heel even te wachten. Ze wilde er nog even heel goed overna denken. Zijn moeder vond het eten heerlijk. Ze wou het recept hebben van de kruiden. Maar dat wou de vriendin niet geven. Ze beloofde via paketjes vaak een bakje op te sturen. De moeder werd een beetje boos omdat ze het recept niet kreeg en vertrok al vrij snel weer naar huis. De vriendin voelde zich schuldig. Een paar dagen nadat de moeder was vertrokken stuurde ze een potje kruiden op.
Al snel ging het beter tussen de moeder van de jongen en zijn vriendin.
Maar de jongen dacht nogsteeds veel na over de dood van zijn vader.
Hij Nodigde op een avond toen zijn vriendin moest over werken wat vrieden van hem uit.
ze besloten geesten op te gaan roepen.
in de hoop in contact te komen met zijn vader.
helaas lukte dit niet.Ze kwamen in contact met een boze geest. De jongen was tijdens de sessie zo diep in gedachten dat hij in trans raakte. En de boze geest kleefde zich aan hem vast. Hij was onbewust bezeten door een boze geest. De jongen en zijn vrieden dachten dat de sessie was mislukt en besloten naar huis te gaan. Maar de geest zat nogsteeds in de jongen. 2 weken na de sessie werde een van zijn vrienden die bij de sessie was ernstig ziek. Later raakte die vriend in coma. De jongen ging op ziekenbezoek en diezelfde avond toen de jongen sliep gebeurde er iets raars. Veel spullen in hun huis waren versplaatst alle lampen waren kapot er branden kaarsen en de jongen werd een paar straten van hun huis vandaan gevonden. Zijn vriendin dacht dat hij gewoon had geslaap wandelt en ze besloten die volgende ochtend samen kruiden te maken om naar zijn moeder op te sturen. Toen bleek dat ze nog 1 ding misten en de jongen bood aan het te halen. Toen hij onderweg was. Nam de geest weer bezit over zijn lichaam en liet hem onder een auto lopen. Zijn vriendin was compleet van slag toen ze het hoorde. Ze belde gelijk zijn moeder op die weer langskwam. ze huilde samen en praatte erover. De vriendin besloot als een soort steun extra veel potjes kruiden op te sturen naar de moeder van de jongen. Niet veel later volgde de crematie van de jongen. Er zal een paar dagen later nog een dinner komen voor de hele familie als ze de jongen gaan herdenken met zn alle.
Die week stuurd de vriendin een hele mooie beterschaps kaart op naar de moeder. Ook bij deze kaart zat een bakje. De moeder besluit het door het eten te doen die die dag geserveert zal worden voor de hele familie.
Bij het dinner werd er veel gehuild maar er werd wel heerlijk gegeten van het eten dat de moeder klaar had gemaakt. Toen al het eten op was vroeg de vriendin van de jongen an de moeder: U heeft togwel de as die ik u opstuurde uitgestrooit in u achtertuin hèh? U zoon vond dat altijd zo'n fijne plek en zijn laatste wens was dat zijn as daar uit werd gestrooit.
Waarop de moeder verbaasd antwoord: maar waar heb je die as dan gelaten?
Dat had ik u laatst nog opgestuurd! in dat potje, weet u dat dan niet meer??
de moeder schrikt en herinnert zich dat ze dat door het eten heeft gedaan. Ze barst in huilen uit en verteld het hele verhaal.
Niet veel later word elk familie lid ernstig ziek. En stuk voor stuk komen ze te overlijden...

EINDE!


Aantal keer bekeken: 2679
Waardering: 6.21 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online