Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

h.1.weerwolven op sgool.

U leest om dit moment het verhaal h.1.weerwolven op sgool gepost door Shela.H. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Shela.H
Gepost op: 2009-5-26

Verhaal:

h.1.weerwolven op sgool
weerwolven op sgool

H1.

ik loop men nieuwe sgool binnen ik zie een heleboel mensen dan zie ik een streng uitziende man. ik bekijk hem even en merk dat hij berhoorlijk harig is. ik denk aan men vorige sgool dan komt de man naamr me toegelopen en vraagt of ik tess de bloem ben ja zeg ik. ik ben de diricteur zegt de man kom maar mee naar me kantoor. we lopen naar de diricteur zen kantoor. vul dit maar in zegt hij tgen mij ik vuln het in. okee ik breng je naar je klas zegt de dirickteur ik zie onderweg nog een paar mensen die er ook behaard uitzien maarja daar mag ik me niet mee bemoeien. de diricteur klopt op de deur aan vanbinnen zegt iemand binnen we lopen naar binnen. ik loop naar binnen een knappe jongen geeft me een knipoog. een mevrouw die er normaal uitziet schud men hand en zegt ik ben mevrouw bakker en wat is jouw naam? tess de bloem. okee dan ga ik weer zegt de diricteur. okee tess vertel maar iets over jezelf zegt mevrouw bakker al de diricteur weg is. nou uhh.. begin ik ik ben tess en heb blond haar steil blauwe ogen uhhm... ik hou van knappe jongen en men hobby is jongens kijken. een paar jongens beginnen te juichen.


binnenkort komt hoofstuk twee

Aantal keer bekeken: 1752
Waardering: 3.17 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online