Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

haunted house.

U leest om dit moment het verhaal haunted house gepost door de schrijfster.... Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: de schrijfster...
Gepost op: 2010-10-15

Verhaal:

haunted house
Het was nacht.. Het was volle maan. Sofie en Victor liepe door het donkere bos. Ze waren bang omdat Peter een vriend van hun hun heel erg bang had gemaakt door een eng verhaal. Ze liepen verder en verder. En ze gingen steeds dieper het bos in. Toen kwamen ze bij een huis. Midden in het bos. Het heette '''haunted house''. Die naam stond gegrafeerd boven de voordeur. Sofie en Victor gingen naar binnen want ze hadden het koud en waren moe, maar net toen ze de deur open wilden doen zwaaide de deur met een harde klap open. *PIEEEEEEEEP*. Ze vonden het eng maar ze kregen door iets een goed gevoel. Toen ze binnen waren viel de deur met een klap dicht. *BOEM!*. Daar stond hij.. Een grote enge dracula. ''Jullie kunnen hier nooooooooooit meer weg ! '' MOEHAHA! . Sofie en Victor rende terug naar de deur maar de deur zat op slot. Toen gingen ze naar boven. De dracula was alweer weg. Daar in een kamer stonden 2 bedden met daar tegenover een gebroken spiegel. Sofie en Victor waren zo moe dat ze in de bedden gingen liggen en gingen slapen. Sofie werdt in de ochtend wakker en wilde Victor waker maken. Toen ze Victor omdraaide zag ze dat zijn ogen eruit waren gerukt en hij was doodgebloed. Toen keek ze in de spiegel en ze schrok zich dood. In de spiegel zag ze de dracula die het bloed van Victor aan het drinken was. En toen zette hij zijn gemene lach op. Sofie was bang en draaide zich om maar bij het dode lichaam van Victor zag ze niks. Ze ging beter kijken en toen zag ze dat al het bloed weg was! Maar Victor was nog dood! Ze was heel erg geschrokken en toen rende ze weer naar de voordeur. Maar die zat nogsteeds op slot. Toen rende ze de kelder in en wat ze daar zag was vreselijk! Ze zag allemaal lijken opelkaar gestapeld en af en toe een skelet ertussen. Ze wilde weg maar ze kon niet. Wat moest ze nu doen! Ze wist het niet meer en rende uit wanhoop terug naar de slaapkamer. Daar sprong ze uit het raam. Gelukkig was het raam niet zo hoog. Toen ze weer in het bos was zag ze de dracula weer. Ze versteende, al wist ze niet waarom. Ze kon niet bewegen en de dracula kwam steeds dichterbij. Toen zette de dracula zijn gemene lach weer op en dat was het laatste wat ze zag. Het werdt zwarter voor haar ogen...

Het lichaam van Sofie is nooit gevonden. De lijken wel en Victor ook. Van de dracula is nooit meer iets gezien...

Maar pas op! Misschien komt de dracula wel bij jou in huis en maakt daar een haunted house van!

Aantal keer bekeken: 2690
Waardering: 5.74 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 43 bezoekers online