Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

help een spook op zolder.

U leest om dit moment het verhaal help een spook op zolder gepost door glenniboy. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: glenniboy
Gepost op: 2009-4-25

Verhaal:

help een spook op zolder
jeroen licht in bed.hij kan niet slapen.hij staat op en pakt een boek.hij leest en leest tot hij bij een hoofdstuk komt waar hij van schrikt.hij klapt het boek dicht en gooit het weg.hij gaat broberen te slapen.ondertussen dat hij probeerde te slapen zag hij een schaduw.maar hij denkt dat is mijn schaduw.hij valt in een diepe slaap.smorgens werd jeroen geroepen door zijn moeder.jeroen kom je naar beneden je moet naar school!jeroen kruipt zen bed uit.plotseling stoot hij zijn hoofd aan die rot boekenkast.au!roept jeroen dat is nu wel de 100 keer dat hij zen hoofd aan die rot boekenkast stoot. hij loopt de trap af en gaat aan de ontbijt tafel zitten.hij vraag aan ze moeder:mama mag ik meschien op de zolder de slapen.waarop zijn moeder antwoord:nee! dat is de logeer kamer.maar mama niks te maren zegt zijn moeder.het is en blijft de logeer kamer.oke zegt jeroen.jeroen fietst naar school en rent naar bram zijn vriend.hoi bram alles goed.ja zegt bram ze rennen de school binnen en lopen naar de klas.de les begint.toen de school uit was fietste jeroen naar huis.hij ging tv kijken.toen riep zen moeder hem om te eten.toen ze aan het eten waren zij zen moeder:je mag toen 20.30 opblijven en dan moet je naar bed want ik moet naar een belangrijke vergadering vanavond.oke zij jeroen.jeroen stond op en liep naar zen kamer hij plofte zich op zijn bed neer en dacht na.als mijn moeder straks naar een belangrijke vergadering moet ga ik naar zolder.dat besluit stond vast zij jeroen.zijn moeder zij aan de trap weltrusten jeroen.weltrusten mama.toen ze moeder de deur uit liep pakte jeroen zijn dekbed en liep naar de zolder.hij deed de deur open en zij:wat een muffige geur dat zal wel komen dat hier allang niemand meer is geweest.hij kroop het bed in.


Aantal keer bekeken: 2581
Waardering: 2.85 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online