Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

her secret rendevouz .

U leest om dit moment het verhaal her secret rendevouz gepost door jj. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: jj
Gepost op: 2009-4-21

Verhaal:

her secret rendevouz
Ik sta te wachten op je. Ieder moment kan je aanbellen. Alles is geregeld. Ik ben alleen thuis. De telefoon is uitgeschakeld. Niemand kan ons storen. Nog even snel controleren of alles in orde is.

Ik heb een zwarte bustier aan met rood kant en een jarretellenstring met zwarte kousen. Ja, ik weet waar jij van houdt. Mijn huid voelt zacht aan en ik ruik naar rozenblaadjes.

Daar gaat de bel. Ik doe open en daar ben je dan. Heerlijk, een shirt met drukknoopjes. Ben ik gek op. Snel doe ik de deur achter je dicht. Je geur snuif ik diep op. Ik kan niet wachten maar weet dat ik geduld moet hebben. Je hangt je jas op en ik kan me nog net bedwingen.

We gaan naar boven en dan verlies ik volledig de controle. Ik wil maar één ding, je diep en hard in me voelen. Terwijl jij snel je shirt uittrekt maak ik je broek los en grijp je lid. Dan laat ik me zakken en begin te likken en te zuigen. Ik hoor je kreunen en voel je harder worden. Ja dit is wat ik wil. Voor ik het weet liggen we op bed en maak je mijn jarretels los en trekt m'n string uit. Ik voel je warme lichaam tegen het mijne aandrukken, heerlijk. Je vingers glijden tussen mijn dijen, heet en nat voel ik aan. Ik ben er klaar voor en sla m'n benen om je heen. Ik zeg zachtjes "Schat laat me zien waar ik aan denk". Met een krachtige beweging kom je bij mij naar binnen. Er is alleen nog maar gevoel en niets anders dan verzengende hitte en genot. Je bewegingen worden steeds sneller en krachtiger. Ik voel de warmte van je lichaam diep in me en schreeuw het bijna uit van genot. Dan voel ik m'n spieren krachtig samentrekken om je penis en komen we tot een overweldigende climax. Zo liggen we nog even na te genieten. Ik voel je verslappen en uit me glijden. Dan draai je je om en ga ik op je liggen. Ik voel je hart kloppen en hoor je snelle ademhaling. Ik wil meer, dit is heerlijk. Ik ga op je zitten en grijp je penis. Je kijkt me aan en zegt " Nog een keer?" Ik zeg "ja schat ik wil je berijden". Je glimlacht en weet dat de komende uurtjes een ontdekkingstocht zullen zijn gevuld met passie en genot

Aantal keer bekeken: 6426
Waardering: 7.38 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online