Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

het einde.

U leest om dit moment het verhaal het einde gepost door fred beenstra. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: fred beenstra
Gepost op: 2009-12-25

Verhaal:

het einde
Ik wist dat hij zou komen, ik wist het! Hij is boos, boos op mij. Maar ik heb helemaal niets gedaan. Toen kwam hij, ik zag het vuur in zijn ogen. Hij was zo verandert. Het lieve jongetje dat ik me herinnerde, was uitgegroeid tot een brede, gespierde, bleke jongen van midden 30. Ik herkende hem niet meer. Hij liep langzaam naar binnen, sloot de deur achter zich. Hij keek me aan, dit duurde maar een paar seconde maar ik had het gevoel dat dit wel uren duurde. Mijn hart klopte in mijn keel, ik wist dat dit mijn laatste minuten waren misschien wel mijn laatste seconden. Hij liep langzaam naar een stoel die in de hoek van mijn kamer stond, hij ging er op zitten. Hij keek naar me en toen begon hij te praten. Zijn stem sneed in de stilte, ik heb lang gewacht op dit moment, begon hij. Zijn stem was koud en schor. Ik kende hem niet meer, hij was niet meer wie hij vroeger was. Hij ging verder; ik moet je nog een ding zeggen, ik heb het gevonden. WAT!!! Ik geloofde mijn oren niet. Hij had Het gevonden. Nee dat kan niet, dat is onmogelijk. Ik heb gezocht en het gevonden. Hij pakte een klein pakketje uit zijn jaszak. Het was een vijfhoekig pakje. Hij maakte het pakje open en haalde het eruit. Mijn adem stokte in mijn keel, het was precies wat ik had verwacht, prachtig, goud. Hij stopte het weer in het doosje en deed hem weer in zijn jaszak. Hij pakte iets uit zijn broekzak. Ik hoorde twee zachte klikjes, maar door de doodse stilte leek het keihard. Hij liet het mij zien, ik wist dat het over was. Wil je nog iets zeggen? Vroeg hij. Toen schoot hij. Ik voelde een scherpe steek in mijn schouder, de pijn was onverdraagbaar. Ik viel op mijn knieën, ik greep naar mijn schouder waardoor hij nog meer pijn ging doen. Lachend keek hij naar me, dit is nog maar het begin riep hij. Ik wist dat hij gelijk had, ik wist het. Hij schoot nog een keer, dit keer boorde de kogel zich in mijn maag. Ik hield het niet meer van de pijn, huilend viel ik op de grond. Hij lachte hard, heel hard. Ik wist dat ik nog maar een paar minuten te leven had. Hij kuste me op mijn wang, een stinkende adem drong mijn neus binnen. Ik ga je missen hoor, en toen liep hij de deur uit. Ik stond op, een pijn scheut ,boven op de stekende pijn die ik al had, schoot door mijn lichaam. Ik liep naar de salontafel, pakte pen en papier schreef er wat op en ging toen op de bank liggen, ik kroop onder een deken en ging wachten op mijn dood. Toen werd ik licht in mijn hoofd. De pijn werd minder, ik sloot mijn ogen.


dit was weer een verhaal van fred beenstra. wil je meer ????
mail dan naar fred-beenstra@hotmail.com
ik maak ook verhalen op verzoek!!


Aantal keer bekeken: 4049
Waardering: 7.08 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online