Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

het gedrup.

U leest om dit moment het verhaal het gedrup gepost door Eline van der Perk. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Eline van der Perk
Gepost op: 2007-9-17

Verhaal:

het gedrup
Kims ouders waren een avondje weg... het was 11 uur dus kim dacht nou ik ga maar naar bed. Onder haar bed lag altijd haar hond spicky als ze savonds naar bed ging likten die altijd aan haar hand dus zo ook deze avond likte de hond aan haar hand. Naar een poosje hoorde ze allemaal gedrup... Het was midden in de nacht haar ouders waren al wel thuis. ze sloop naar beneden naar de keuken maar daar stond de kraan niet aan.
Ze ging weer naar bed en er werd weer aan haar hand gelikt. Naar een poosje werd ze weer wakker van gedrup nu dacht ze mischien is het van de bij keuken dus daar ging ze naar toe. Maar ook daar stond de raan niet aan. Ze ging voor de 3e keer naar bed en er werd voor de 3e keer weer aan haar hand gelikt. Ze lag maar hoorde nog steeds het gedrup en ging naar haar ouders kamer maar ook daar stond de kraan niet te druppen. Ze dacht nou het zal wel verzonnen zijn ofso en ze ging weer naar bed en er werd weer aan haar hand gelikt. Maar ze kon steeds maar niet slapen en ging dan maar naar de badkamer. Ze liep de badkamer in en ze liep naar de kraan haalde een washandje door haar gezicht en keek in de spiegel maar daar... ja daar... zag ze de hond hangen hij bloede en dat hoorde ze dus. Aan de hond hing een briefje............. Mensen kunnen ook goed likken hoor!!! Ze hoorde een harde lag en ze begon te gillen... en toen een stomp en alles werd zwart...

Aantal keer bekeken: 4726
Waardering: 6.84 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online