Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

het geestenhuis uit 1880.

U leest om dit moment het verhaal het geestenhuis uit 1880 gepost door XkoekiemonsterX. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: XkoekiemonsterX
Gepost op: 2011-4-3

Verhaal:

het geestenhuis uit 1880
er was eens een eng huis aan de rand van een donker bos. in dat huis woonde een oude man en vrouw. ze waren op een gruwelijke wijze dood gemaakt. door een geest die daar nog was blijven spoken. het huis had jarenlang leeg gestaan, tot er op een dag een jonge dame langs kwam die het huis wou kopen. de aannemer van het huis zei je mag het kopen voor 1.000 euro, ik moet het toch verkopen en niemand wil het. het meisje was dolblij en ging gelijk naar de bank om geld te pinnen. ze tikte in 2.000 euro. het geld kwam uit de automaat maar gek genoeg was het maar 500 euro. anne(de dame) dacht dat ze niet meer geld had staan op haar bankpas. maar toen ze naar haar saldo keek stond er nog 10.500 euro op. ze pinde nog eens 1.500 euro.
dit keeer kwam het wel. anne ging weer naar de aannemer en betaalde het huis. ze hoevde geen nieuwe spullenn te kopen want die stonden er nog allemaal in. die nacht ging anne douchen. toen ze klaar was keek ze in de spiegel. er kwam een zwart gedaante. toen anne nog een keer keek was de gedaante weer weg. anne was best bang geworden, dus ging ze maar slapen. ze hoorde het hout kraken. 'het is maar van oudheid.' zei anne. de volgende dag werkte ze in de tuin. tot haar verbazing zag ze een schuurtje staan. ze ging naar binnen om te kijken wat er allemaal in dat schuurtje was. de geesten hielden de deur van de binnekant tegen want ze wouden niet dat anne het schuurtje binnen ging. maar anne wou weten wat er in dat schuurtje lag en pakte de hamer. de deur ging open en anne zag allemaal kleine kinderlijkjes. ze rende naar binnen en ging op www.google.nl ze zocht de familie naam en het blijkt dat al die kleinkinderen zijn vermoord door hun opa en oma. anne verstijfde even. ze pakte de telefoon en belde de politie. 'ik heb hier kleine kinderen gevonden in een schuur, ze zijn allemaal dood' de politie zei dat ze er meteen aankwamen. anne liep nog even naar de schuur om te kijken. de dode kinderen waren weg. anne draaide zich om en de hamer die ze had gepakt om de deur openn te mkane vloog naar haar hoofd. ze was dood.

op een briefje dat uit haar broekzak viel. werd met bloed geschreven '' IK HEB DIT VERZONNEN EN DAARNA HEB IK EEN HAMER TEGEN ME HOOFD GEGOOID'''de politie kwam aan en ze hebben nooit de waarheid gekent. en zo speelde het verhaal elke keer opnieuw af.

X

Aantal keer bekeken: 1962
Waardering: 6.91 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online