Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

het gothic meisje .

U leest om dit moment het verhaal het gothic meisje gepost door kamila. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: kamila
Gepost op: 2011-7-31

Verhaal:

het gothic meisje
meerle had geen vrienden en vriendinnen.op een dag zat ze te googlen ze zag: zoek je een vriendin kijk dan hier!. met grote letters stond er : KOM NAAR HET KERKPLEIN OM 6 UUR!! het meisje was heel nieuwsgierig dus ze ging om 6 uur naar het kerkplein. daar zat een meisje op een bankje het meisje had lang zwart haar , daardoor zag je haar gezicht niet. meerle ging naar het meisje toen ze zei : aangenaamt ik ben meerle en wie ben jij? het meisje andwoorde met een enge stem :ik heet cristina maar idereen noemt mij gothic meisje. meerle en cristina gingen naar meerle toe. meerle se moeder vroeg aan cristina heey hoe heet jij cristina andwoorde met een eng gezicht ik heet cristina. meerle en cristina gingen naar meerle se kamer. cristina vroeg aan meerle heb jij poppen? meerle zei met een blije gezicht tuurlijk heb ik poppen zal ik ze brengen?. jaaahh zei cristina.even later zei cristina vindt je het erg als ik je pop stuk maak? meerle andwoorde 1 pop maar! cristina pakte een mes uit haar zak meerle schrok. cristina kwam dichter bij meerle, meerle ik zal je steken meerle schrok zo erg dat ze niet dufde te schreeuwen cristina stak de mes in meerle se buik meerle zei: cristina wat heb je gedaan ?? toen ging meerle dood cristina ging toen naar de moeder van meerle toe en zij meerle is in de hemel. cristina rende toen weg. en niemand heeft nog iets van haar gehoord

pas maar op met wat je doet ik zal jou anders ook naar de hemel sturen
hahahahahahahahaha


Aantal keer bekeken: 3816
Waardering: 2.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online