Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

het griezilige huis.

U leest om dit moment het verhaal het griezilige huis gepost door katy zakkje. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: katy zakkje
Gepost op: 2011-9-10

Verhaal:

het griezilige huis
op vrijdag de 13de in het weeshuis gebeurde er iets vreemds het ging over een geest er kwamen nieuwe kinderen in het weeshuis 4 en meer waren er niet en de vorgen is iets mee gebeurd dat niemand weet maar s'nachts kwam er een geest die niki hete en ze kon mensen vermoorden met haar vloeken dus je moest altijd luisteren anders liep het slecht af de 4 kinderen Lucy, Rik, Katy, jeroen die gingen samen naar de kelder wat eigenlijk te gevaarlijk was want je kwam daar nooit meer uit tenzij je een vloek kon verbreken ze gingen dus naar de kelder en ja hoor het avontuur begon daar pas je kwam er niet zomaar weg er stakken van alle kanten messen en speren vallen stonden er ze liepen samen eerst maar daarna gingen ze splitsen iedereen voor zich zelf jeroen ging dood want er stak een mes in zijn hoofd en Rik liep in de val en zat vast in en hok waar hij ook stierf door niki en katy en lucy gingen door en hun overkwam nog niks ze waren er haast ze zagen de sleutel al maar er waren geesten die hun tegen hield ze moesten heel hard vechten maar katy was helemaal leeg ze kon niks meer en de geesten maakten haar dood maar lucy vocht hard door en redden het en ja ze had de sleutel en toen was het vaag ze was terug maar zonder jeroen rik en katy die hadden het niet overleeft maar ze wist wel dat de anderen kinderen die hier kwamen niks meer zouden overkomen op 78 jarige leeftijd overleed lucy maar het laatste wat ze deed was praten met de geesten jeroen rik en katy

( echt gebeurd )
Einde

Aantal keer bekeken: 10759
Waardering: 4.10 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online