Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

het huid masker .

U leest om dit moment het verhaal het huid masker gepost door celine 13. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: celine 13
Gepost op: 2011-6-4

Verhaal:

het huid masker
in 1998 3 januari werd er een meisje geboren ze was anders dan de andere mensen ze brak haar botten ongelovelijk snel en was heel gevoelig
toen ze 16 werd was haar moeder het zat met haar.haar moeder dacht dat ze weggelopen was maar eigenijk was ze ontvoert door haar over buurman maar niemand geloofde dat.
op het nieuws kwam steeds iets over een meisje met een masker van mensen huid de politie probeerden haar optesporen maar ze wisten niet wie ze was of waar ze vandaan komt.
ze had elke maand drie mensen meegenomen.na 5 jaar besloot ze een klein meisje van 6 mee te nemen het bleek dat ze in een weeshuis lag en dat niemand om haar gaf na een tijdje sloop ze de tuin binnen van het wees hui ze klom naar boven naar het balkon.
ze wachtte op het meisje tot dat ze naar buiten kwam op het balkon.het meisje stond op een achter haar ze kon in de nacht niet zo goed zien het kleine meisje probeerde weg te rennen maar ze greep haar.de volgende dag werd ze wakker in een vreemde plek.
het kleine meisje zag haar met iets bezig zijn.ze vroeg wat ben je aan het doen.ze gaf geen antwoord.mag ik hier weg ik ben bang.
het meisje kwam naar haar toe en maakte het los.
de moordenaar zei:dood is niet zo erg als het lijkt als er maar niet naar luisterd.
wat bedoel je.
WAT IK BEDOEL IS DAT IJ VOORMIJ GAAT WERKEN JE HEBT NIETS MEER JOU LEVEN IS AL LANG AL VOORBIJ schreeuwde ze tegen haar.
het meisje dacht dat het maar een droom was maar nee hoor het was meer dan dat van alles dat je kon bedenken is dit wel het ergste.de moordenaar haalde haar masker af en zei dat ze nergens bang voor hoef te zijn ze had een prachtig gezicht.na een paar maanden voelde de kleine meisje bij haar zich heel erg thuis ze begon zelf een moordenaar te worden.toen ze 13 werd kreeg ze haar eigen masker.maar de moordenaar werd geschten in haar ribben ze kon het niet lang meer vol houden de politie had haar het kleine meijes verstopte zich en toen dacht ze aan wat de moordenaar een keertje tegen haar zei:het zal altijd doorgaan het zal nooit stoppen ben je dood of levent.


einde
ik hoop dat jullie het leuk vinden

Aantal keer bekeken: 2699
Waardering: 4.38 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online