Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

het huis.

U leest om dit moment het verhaal het huis gepost door boeit niet!!!!. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: boeit niet!!!!
Gepost op: 2011-8-20

Verhaal:

het huis
goos toon en jona kregen op een dag een brief daar in stond :kom naar willemvanoranjelaan 6 daar krijg je een huisje bij mij!!!. goos zij yes ik ga al vast toon en jona rende achter goos aan ze stonden bij een groot huis. kom riep toon ze gingen naar binnen wwwwwoooooooo wat en groot huis en tv zij toon ik ga tv kijken zij toon ik pak de chips en colla zij goos ik ga doucen zij jona toen goos de sneks wou pakken zach hij en groot mes hij draaiden 5seconden om hij keek naar vooren en een mes stak door zijn oog (pijnlijk) goos viel dood neer de man met het mes sluipt naar de does waar jona zat te doechen de man met het mes stak jona neer jona viel dood neer. de man wachten 2uur toon dacht waar blijfen hun toon ging naar de keuken hij zach niemand opeen hoorden hij:ga naar de hel. toon srok op eens zach hij alleen maar zwart..........ik kan niet verder schrijfen help bel 112 nu red me genaa...................................

Aantal keer bekeken: 4110
Waardering: 3.28 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online