Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

het klepperende raam deel 1.

U leest om dit moment het verhaal het klepperende raam deel 1 gepost door nikita. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: nikita
Gepost op: 2011-9-3

Verhaal:

het klepperende raam deel 1
er was eens een meisje haar naam was emily ze was 12 jaar en was net verhuist naar een nieuw haar de straat waar ze nu woonde heten het zwarte bos het was er heel donder en er waren veel bomen de huizen leken net spookhuizen en ze waren allemaal zwart emily maakte de krakende deur open en stapte samen met haar broertje het huis in haar moeder had haar vertelt dat ze de kamer gelijk mochten inrichten emily stapte de krakende trap op haar broer liep achter haar aan met zijn petje in zijn handen en zijn adidas gimpen aan emily stapte de kamer in ze zag een grote lege kamer met een rood bed op de grond lag een rode bloed vlek en ook op de muur ze legde haar spullen neer en begon haar kleren in de kast te stopen haar broer sliep boven en haar ouders waren buiten de auto aan het pakeren toen emily klaar was tok ze haar piama aan en ging in bed ligen toen ze op de klok keek was het 2 uur ze ging op haar zij ligen en dacht na toen viel ze eindelijk in slaap die nacht werd ze wakker door een klepperend raam ze liep de bad kamer in en deed hem dicht 5 min later deed ze hem weer dicht en ging ze verderer slapen ze hoorde weer later het raam ze rende boos de badkamer in en deed het raam goed opslot plotseling ging de deur open en stond er een man voor haar de man had een mes.......

Aantal keer bekeken: 5728
Waardering: 3.51 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online