Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

het leven van hem.

U leest om dit moment het verhaal het leven van hem gepost door joshua smits. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: joshua smits
Gepost op: 2008-2-10

Verhaal:

het leven van hem
Het leven van een beroemd iemand is niet altijd makkelijk.Je moet handtekingen uitdelen je moet op de foto.Daar had Paulo de pest in.Hij ontwijkte de papparazi,en ging altijd door de achterdeur.Hij wilde gewoon een acteur zijn geen man die altijd maar in de bladen stond.Hij had net een nieuwe film achter de rug en die flopte.Daar had hij ook zo de pest in,hij wou het liefst een ander baantje nemen.

2 jaar later.
Hij was een goede advocaat geworden.Hij vond het een leuk beroep,en je hoefte natuurlijk niet in de bladen hahahahhaha.

Aantal keer bekeken: 3077
Waardering: 4.89 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online